Tümsiad'da Akpınar, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Tümsiad'da Akpınar, Güven Tazeledi

TÜMSİAD Konya Şubesinin Olağan Genel Kurulu'nda Cemalettin Akpınar ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeniden seçildi.

27.01.2015 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜMSİAD Konya Şubesinin Olağan Genel Kurulu'nda Cemalettin Akpınar ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeniden seçildi.

Genel kurulda konuşan TÜMSİAD Konya Şube Başkanı Cemalettin Akpınar, "TÜMSİAD Konya Şubesi olarak bugüne kadar ne yaptıysak hep birlikte yaptık. Bu günden sonra da bu çatı altında üyelerimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

TÜMSİAD Konya Şubesinin hızlı bir örgütlenmeyle ülke ekonomisi ve iş adamlarına, insanlar arasında hızlı iletişim ve ekonomik güç birliğinin sağlanması yönündeki hizmetlerin gerçekleştirilmesine önemli katkılar yaptığını ifade eden Başkan Akpınar, şunları kaydetti:

" Türkiye'de 57 şube 15 bin üyesi, dünyanın 45 ülkesindeki irtibat noktasıyla KOBİ'lere hizmet veren en önemli sivil toplum kuruluşu haline geldi. TÜMSİAD olarak üyelerimize yönelik yaptığımız seminerler ile 3 yıl üst üste Avrupa'da Avrupa birliği KOBİ haftası kapsamında en çok etkinlik yapan STK seçildik. Ülkemizin hedeflerinden biri olan 2023 vizyonuna kavuşması yolunda biz de TÜMSİAD olarak, iş dünyası olarak yorulmadan iş ve emek üreterek katkıda bulunmaya devam edeceğiz.  Bizler iş dünyası olarak ürettiğimiz ve uluslararası pazarlarda yerimizi aldığımız sürece ekonomimiz büyüyecek ve buna bağlı olarak milletimizin refah seviyesi artacaktır. Hizmetlerimizi daha ileri noktalara hep birlikte taşımak dileklerimle hepinize teşekkür ederim."

Yapılan seçim sonunda göreve yeniden seçilen Başkan Cemalettin Akpınar ve yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tümsiad'da Akpınar, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement