Dolandırıcılar Yeni Bir Yöntem Daha Geliştirdi - Son Dakika
Ekonomi

Dolandırıcılar Yeni Bir Yöntem Daha Geliştirdi

Banka üyelik ücreti ve yıllık kart aidatlarını geri alma vaadiyle vatandaşların kredi kartı numaralarını alan dolandırıcılar, daha sonra bu kart hesaplarını boşaltıyor.

20.10.2014 10:01  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüketici Hakları Derneği (THD) Genel Başkanı Turhan Çakar, tüketicileri, bankalardan dosya masrafı ve yıllık kart aidatlarını geri alma girişimlerinde dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri konusunda uyararak, bankacılık ve diğer konular hakkındaki şikayetleri için THD genel merkez ve şubelerine başvurarak yardım istemelerini önerdi.

Çakar, yazılı açıklamasında, tüketicilerden yeni bir dolandırıcılık yöntemine karşı dikkatli olmalarını istedi.

YENİ YÖNTEM GELİŞTİRDİLER

Dolandırıcılığın yöntem değişikliği yaşansa da devam ettiğini ifade eden Çakar, kötü niyetli kişilerin banka üyelik ücreti ve yıllık kart aidatlarını geri alma vaadiyle vatandaşların kredi kartı numaralarını aldıklarını, daha sonra bu kart hesaplarındaki parayı çekerek tüketicileri dolandırdıklarını kaydetti.

"DİKKATLİ OLUN"

Çakar, "Tüketiciler bankalardan dosya masrafı ve yıllık kart aidatlarını geri alma girişimlerinde dolandırıcıların tuzağına düşmesinler. Tüketiciler bu ve benzeri durumlarda dikkatli olsunlar. Bankacılık ve diğer konular hakkındaki şikayetleri için Tüketici Hakları Derneği genel merkez ve şubelerine başvurarak yardım istesinler" önerilerinde bulundu.

Dolandırıcılar Yeni Bir Yöntem Daha Geliştirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Dolandırıcılar Yeni Bir Yöntem Daha Geliştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Balkan kızı: Kardeşim daha devlet ne yapsın.. Ülkesini şu batılı pisliklerdenmi korusun PKK itleriylemi uğraşsın... Provakasyonlarlamı... Beyin bedava kullanın bir zahmet 15 20 Yanıtla
  • murat aslan: Siz salaksanız devlet napsın 12 10 Yanıtla
  • ŞAHİN ÖNER: bizim insanlarımız iyi niyetli düşündükleri için karşı tarafında onların düşüncelerinde olduğunu düşünerek bu tür tuzaklara düşüyor asıl burta utanması gereken mağdur insanların mağduriyetinden fayda çıkar sağlayan insanlıktan nasibini almamış kişilerdir zaten toplumun çoğu bir yol arayışında çıkmazlarda olan çoğu insan bu tuzaklara düşmeye meyilli malasef 10 0 Yanıtla

Advertisement