Tuğrul Türkeş MHP'den İhraç Edildi - Son Dakika
Güncel

Tuğrul Türkeş MHP'den İhraç Edildi

MHP Merkez Disiplin Kurulu, geçici hükümette Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Tuğrul Türkeş'in kesin ihracına karar verdi.

05.09.2015 11:58  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) ihraç edildi. MHP Merkez Disiplin Kurulu, Tuğrul Türkeş'in kesin ihracına karar verdi.

TÜRKEŞ SAVUNMA VERMEDİ

Parti yetkilileri, tebligatın yapılmasının ardından geçen 1 haftalık yasal süre içinde Türkeş'in savunmasını yazılı ya da sözlü olarak yapmadığını belirtti. Bunun üzerine bugün toplanan MHP Merkez Disiplin Kurulu'nun Türkeş'in kesin ihracına karar verdiği kaydedildi.

"PARTİMİ İKTİDAR YAPTIM" DEMİŞTİ

Seçim Hükümeti'nin Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, dün yaptığı basın toplantısında MHP'den gelen eleştirilere "Benim Başbakan Yardımcısı olmam nedeniyle benim partim MHP de iktidar olmuştur. Ben partimi iktidar yaptım" yanıtını vermesinin ardından dün akşam saatlerinde de MHP lideri Bahçeli'den'den zehir zemberek bir açıklama gelmişti.

BAHÇELİ'DEN 'SERÇE' GÖNDERMESİ

Bahçeli, Türkeş'in gidişi MHP'ye oy kaybettirir mi sorusuna da "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder? Bilmem anlatabildim mi?" demişti.


Tuğrul Türkeş MHP\'den İhraç Edildi

Son Dakika Güncel Tuğrul Türkeş MHP'den İhraç Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (328)

  • Aklı Selim: MHP nin kuyusunu bahçeli kazdı. bundan sonra oy verecek patide yoktur benim için.dava adamlığı herşeye muhalif olmak değil.ülkücü gençlik işsiz. 63 72 Yanıtla
  • hcd: mhp bitti 3 124 Yanıtla
  • Faşistlere : Türkeş diğerlerine göre siyaset yapan biri. Diğerleri havlıyorlar sadece 4 112 Yanıtla
  • KEMAL: SAYIN TURKEŞ USTUNE DUSENI YAPMISTIR DEVLET BAHCELININ MILADI DOLMUŞTUR 72 31 Yanıtla
  • izmirli: İyi oldu..toplama kampı AKP..nerde davasini satan varsa AKP topluyor..emin olun bunlar mhpnin oyunu yükseltiyor 23 79 Yanıtla
    Sözde milliyetciler sizi..: Hadi oradan sende Tuğrul Türkeş bu vatanın zor zamanında milletin yanında olmuştur lakin size muhalif kim varsa hemen hain satılmış damgası vurun başka birşey yok daha dün meclisteki oylamayı izlediğinde ne hissettsin ! hani hdp ile aynı karara imza atmazdı ortak hareket etmezdi ak parti düşmanlığı sizin gözünüzü kör etmiş başınızda terörisleri milliyetçi sanıyorsunuz yazık ! Davasını kim sattı gören gördü gerçek milliyetçiler herşeyin farkında ve bunu seçimlerde göreceğiz inşeAllah ! 1 0
  • Yolakarşıolanlarakarşı: Bahçeli'ye de karşıyız ayıp yahu Türkeş e yapılır mi bu 4 96 Yanıtla
  • Fikre bak: Liderimiz başbuğ TÜRKEŞ in oglu tugrul turkestir 79 16 Yanıtla
    ERZURUM.: satılmışlaralan MHP NİN İŞİ OLMAZ KİM OLURSA OLSUN. 4 74
  • SEZAİ: bundan sonra mhp ye devlet bahçeli gidene kadar oy yok böyle biline 57 37 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement