Tuğba Ekinci Canlı Yayında Programı Terk Etti - Son Dakika
Magazin

Tuğba Ekinci Canlı Yayında Programı Terk Etti

TV EM Kanalında yayınlanan Kim Haklı Kim Haksız programının sunucularından Ayşe Özgün ile Tuğba Ekinci, canlı yayında dakikalarca tartıştılar ve Tuğba Ekinci programı terk etti.

21.05.2015 23:06  Güncelleme: 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuğba Ekinci 2011 yılında katıldığı bir ödül töreninde sahneye atlayarak Tarkan' a ''neden okul yaptırmıyorsun'' diye sormuş ve bu durum günlerce medyada konuşulmuştu.

YİNE GÜNDEME GETİRDİ

Bugün Kim Haklı Kim Haksız programına katılan ve Tarkan dansı yapan konuğa Tuğba Ekinci yıllar önce sorduğu aynı soruyu yöneltince partneri Ayşe Özgün'ün sert tepkisiyle karşılaştı.

Ayşe Özgün'ün 'Tarkan kendi şovunu yaparken sen neden kendini ortaya atıp şov yapmaya çalışıyorsun' demesi üzerine stüdyoda gergin anlar yaşandı.

"İSTEDİĞİM GİBİ DAVRANIRIM" ÇIKIŞI

Tuğba Ekinci: ''Ben davet edildiğim yerde istediğim gibi davranırım, benim karakterim bu nerede nasıl davranmak istersem davranırım. Siz gözünüzde Tarkan'ı çok büyütüyorsunuz, Tarkan profesyonel olsa bana cevap verirdi'' diyerek partnerine karşılık verdi.

PROGRAMI TERKETTİ

Tartışmanın hararetiyle Ayşe Özgün'ün canlı yayın sırasında kendisine 'Terbiyesiz' demesini kabullenemeyen Ekinci programı terk etti.

Tuğba Ekinci Canlı Yayında Programı Terk Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Tuğba Ekinci Canlı Yayında Programı Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • ALİ: DANGALAK BOŞ BEYİNSİZ VE BASİT BİR KADIN.BİR KERE AYŞE ÖZGÜNÜN, ONLUNLA OLMASI YALNIŞ... 16 5 Yanıtla
  • hasan: Tugba ekinci ya sen kim tarkan kim dimi ama biraz kendine gel kendin basarisiz oldugun icin basarili bir mega stari kiskanma...bencede cok terbiyesizsin 16 4 Yanıtla
  • ELAZIĞLI: GEREKSİZ İNSANLAR TOPLULUĞU 18 0 Yanıtla
  • TURAN: GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ... OYLAR HAİNLERE İNAT AKP YE...HAİNLER KONUŞUR AKP YAPAR...SEKSEN YİLDA YAPİLAMİYANLAR ON YİLDA YAPİLDİ...ÇATLASİN,PATLASİN HAİNLER OYLAR AKP YE....SAĞ PARTİLER AKP DE BİRLEŞELİM.... 5 5 Yanıtla
  • yorumsuz: Tarkan bunu adam yerine koyup tiye almamış bu gerizekalı da kendini nimet sanıyo 6 4 Yanıtla
  • tamamennuts: bu kadin tamamen dangalagin teki. burayakadar nasil geldi hic bilmiyorum. gereksiz bir insan. 8 1 Yanıtla
  • qqqqqq: Bu şirret kadın kendisinden yaşça büyük olan insana bile sen diye hitap ediyor.Ne büyük ahlaksızlık.Seviyesizlik,bu kadının soyadı olmalı.Reyting eğer herşeyse bu kadın hiçbirşey! Tarkan bu ülkenin gerçek sanatçıları arasında.Verdiği vergilerle zaten yapılan yapılır.Ama bu kadın tarihin tozlu sayfalarında bir toz zerresi olarak kalıp gider.Hiç bir eleştirmenin heykeli dikilmemiştir. 6 1 Yanıtla
  • msfr: gündeme oturmak için yapılmış bişey 7 0 Yanıtla
  • Trilex: Uzuluyorum su memleketin haline... 7 0 Yanıtla
  • kaybolun: ülkeyi terkedin ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn................ 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement