Tuba Büyüküstün Aylık 260 Bin TL Kazanacak - Son Dakika
Magazin

Tuba Büyüküstün Aylık 260 Bin TL Kazanacak

Çok yakında atv'de ekrana gelecek olan 'Kara Para Aşk' dizisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Tuba Büyüküstün, imajını değiştirecek.

02.02.2014 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Kara Para Aşk' dizisi için Ay Yapım'ın anlaştığı Tuba Büyüküstün'ün bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklatıyor.

Engin Akyürek'le başrolü paylaşacak olan Büyüküstün'ün, bölüm başına 65 bin TL alacağı öğrenildi. Daha önce de Ay Yapım imzalı ve İlker Aksum'la başrolü paylaştığı '20 Dakika' dizisinden bölüm başı 45 bin TL ücret alan oyuncu, maaşına 20 bin TL zam yaptırdı. Büyüküstün'ün aylık maaşı böylece 260 bin TL oldu.

Yapım şirketinin ekim ayında dizi için teklif götürmesine rağmen Büyüküstün "Bir süre herhangi bir projede oynamayı dünmüyorum. 'Kara Para Aşk'ın oldukça iyi bir proje olacağına eminim ama bir süre yokum" yorumunu yapmıştı.

Engin Akyürek'in Van'daki çekimleri tamamlamasına rağmen, Tuba Büyüküstün'ün imajında değişiklik olacağı için çekimlere henüz başlanamadı. Dizinin yönetmeni Ahmet Katıksız, oyuncunun imajıyla ilgileneceğini açıklayarak sete ara verdi. Büyüküstün, yönetmen Ahmet Katıksız'la imaj çalışmasından sonra çekimler için İtalya'nın yolunu tutacak.

Büyüküstün'ün ve ekibin İtalya'ya yolculuğunun kesin tarihi 10 gün içinde belli olacak.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tuba Büyüküstün Aylık 260 Bin TL Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement