TT Arena'nın Metro Sorunu Çözülüyor - Son Dakika
Spor

TT Arena'nın Metro Sorunu Çözülüyor

TT Arena\'nın Metro Sorunu Çözülüyor

TT Arena'ya metroyla ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıları çözme yolunda önemli bir adım atan Sarı-kırmızılı yönetim, stat localarının tamamını sattı.

25.06.2015 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimi, bir yandan transfer temaslarını sürdürürken diğer yandan da idari anlamda çalışmalara devam ediyor...

METRO SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz sezon TT Arena'ya ulaşım konusunda sıkıntı yaşayan taraftarları sevindirecek bir çalışmaya imza attı. Geçen yıl TT Arena'daki metro durağının çalışmamasından dolayı futbolseverler stada uzun bir mesafeyi yürüyerek ulaşıyorlardı. Ulaştırma Bakanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirilen temaslar sonunda metronun eylül ayında yeniden faaliyete geçeceği belirtildi. Galatasaray taraftarları, kısa süre içinde yeniden metro ile TT Arena'ya ulaşım sağlayabilecek.

LOCALARIN TAMAMI SATILDI

Çifte kupa ile sezonu kapatan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne katılımıın da etkisiyle locaların tamamını sattı. Kombine satışlarında da geçtiğimiz sezonun yüzde 40 üzerine çıkan sarı kırmızılı yönetimin hedefi yeni sezonda en az 40 bin kombineye ulaşmak. Sarı-kırmızılılar 2012-2013 sezonunda 41 bin, 2013-2014 sezonunda ise 45 bin kombine satışı gerçekleştirerek rekor kırmıştı. Kulüp, 45 bin kombine satışından 72 milyon dolarlık gelir elde etmişti.

23 Mayıs'ta göreve gelen yönetim, 10 Haziran'daki mazbata töreninden sonra çalışmalarını hızlanırdı. Oyuncuların alacaklarının da içinde olduğu 30 milyon euro'luk bir ödeme yapan Galatasaray Yönetimi, yakın zamanda 24 milyon dolarlık başka bir ödeme daha yapacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor TT Arena'nın Metro Sorunu Çözülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement