TSE'den Osmancık Belediye Başkanı Karataş'a Ziyaret - Son Dakika
Sosyal Medya

TSE'den Osmancık Belediye Başkanı Karataş'a Ziyaret

TSE\'den Osmancık Belediye Başkanı Karataş\'a Ziyaret

Çukurova TSE Bölge Koordinatörü Özdeniz ile Çorum Belgelendirme Müdürü Karaköse, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ı makamında ziyaret etti.

12.04.2014 23:24  Güncelleme: 23:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova TSE Bölge Koordinatörü Özdeniz ile Çorum Belgelendirme Müdürü Karaköse Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ı makamında ziyaret etti.

TSE Çukurova Bölge Koordinatörü Mehmet Uğur Özdeniz, Çorum Ürün Belgelendirme Müdürü Arslan Karaköse ve Osmancık Eski Belediye Başkanı İ. Avni Kılıç, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak TSE'nin çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Çalışmalar hakkında bilgi veren TSE Çukurova Bölge Koordinatörü Mehmet Uğur Özdeniz, Çorum Ürün Belgelendirme Müdürü Arslan Karaköse Osmancık genelinde uygulanacak apartman ve iş yerlerinde bulunan asansörlerin TSE kontrolleri yapılarak standartlara uygun olup olmadığı konusunda uygulanacak işlemleri anlatarak konu hakkında Ulusoy Asya Dinlenme Tesisi yönetim kurulu üyesi İş Adamı Arif Baba ve Osmancık Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürü Burhanettin Arslan'ın

da hazır bulunduğu ziyarette Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'a bilgi verdi.

Çorum Ürün Belgelendirme Müdürü Arslan Karaköse'ye görevinde başarılar dileyen Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş;"Konu hakkında önce detaylı bir araştırma yaptırdıktan, yasal çerçeve içerisinde yapılması ve uygulanması gereken işlemlerin tespit ve planlaması yapıldıktan sonra bilgi verileceğini belirterek, Çorum Ürün Belgelendirme Müdürlüğü görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Karataş, her çalışmayı Belediye Meclisimizde aldığımız kararlara göre Osmancık halkının menfaati için yapacağını dile getirerek, öncelik sırasına göre acili yet arz eden çalışmalara yoğunlaştıklarını kaydetti. 20 Nisan'a kadar Osmancık'ın ana caddelerini çamur ve tozdan kurtarmak için asfaltlama çalışmalarını bitirecekleri vurguladı.



Kaynak: Temsilci

Son Dakika Sosyal Medya TSE'den Osmancık Belediye Başkanı Karataş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement