Tribünlerden Sabri'ye Islıklı Tepki - Son Dakika
Spor

Tribünlerden Sabri'ye Islıklı Tepki

Tribünlerden Sabri\'ye Islıklı Tepki

Hazırlık maçında Inter ile karşılaşan Galatasaray'da ısınma sırasında tribünler tarafından çağırılan Sabri Sarıoğlu'na bir bölüm sarı-kırmızılı taraftar tepki gösterdi.

03.08.2015 08:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Türk Telekom Arena'da oynanan dostluk maçında, eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter'i 1-0 mağlup etti. Wesley Sneijder, eski takımına attığı golle, sarı kırmızılılara galibiyeti getiren isim oldu. Galatasaray'da ısınma sırasında tribünler tarafından çağırılan Sabri Sarıoğlu'na bir bölüm sarı-kırmızılı taraftar tepki gösterdi.

SABRİ'Yİ ISLIKLADILAR

Maç öncesi Sabri Sarıoğlu tribünler tarafından çağrıldı ancak taraftarların yarısı tecrübeli futbolcuyu ıslıkladı. TT Arena'da kadrolar anons edilirken de bir kısım Galatasaray taraftarı Sabri Sarıoğlu'nun ismi okununca ıslıklayarak protesto etti.

SÖZLEŞMESİ ELEŞTİRİ KONUSU OLMUŞTU

Sabri'nin sözleşmesi uzatıldığında Galatasaray taraftarı, aldığı ücret ile ilgili büyük tepki göstermişti. Özellikle sosyal medyada, deneyimli futbolcu için eleştiriler yapılmıştı. Sözleşmesini 1+1 yıllık uzatan Sabri Sarıoğlu, bu sezon sarı kırmızılı kulüpten 1.6 milyon Euro kazanacak.

TARAFTAR SERCAN'A DA TEPKİLİ

Galatasaray TT Arena'da ağırladığı Inter maçında tribünlerde ıslık yağmuru vardı. 81. dakikada Chedjou'nun yerine oyuna dahil olan Sercan Yıldırım, tribünlerden yoğun tepki aldı. Top Sercan Yıldırım'ın ayağına geldiği her an tribünler yuhaladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise protestolar sonrası tribünlere dönerek ellerini açtı ve taraftarların protestolarını engellemek istedi.

Sercan Yıldırım geçen sezon Balıkesirspor formasıyla Galatasaray'a gol atmış ve gol sonrası sevinciyle Galatasaray taraftarları tarafından tepki toplamıştı.

Son Dakika Spor Tribünlerden Sabri'ye Islıklı Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Kontenjandan Coni: Şok şok şok Flash Flash Flash ibrahimoviç gs yi aldığını borsaya bildirdi 13 7 Yanıtla
  • Kontenjandan Coni: Sabriyi tribüne çağırıp alkışlayan lar kesin fenerlidir 4 7 Yanıtla
  • CEY CEY: ARKADAŞ LAR BAZI ARKADAŞLAR FENERBAHÇEYE HAKARET EDİYOR BENDE FENERLİYİM AMA BU HAKARETLER YAKIŞMIYOR BİZ KARDEŞİZ FENERLİLER NEDEN SABRIYİ YUHLASIN YILLARINI VERMİŞFUTBOLCUYA MİLLI TAKIM OLSUN HAKKI ÖDENMEZ SABRINİN 11 0 Yanıtla
  • Kontenjandan Coni: Sezon ortası hoca ve Sabri bay bay 5 6 Yanıtla
  • 1905: Defol git sabri bu kulübe yakışmıyorsun bu adamı bu takımda tutanlarda sabri ile defolup gitsinler 7 3 Yanıtla
  • Bir fenerbaceli olarak sabriye yapilan bu hareket : Ezik cincon manchiniye etmedigi kufur kalmadi simdide notla kapak yapmıs))) 5 5 Yanıtla
  • Berk: Sabri Reyize bu yapılmaz ayıp 7 3 Yanıtla
  • Er: Potnus laz hamsi samsunlu işte 3 4 Yanıtla
  • Ahhh Memleketim ahhh: gerizekalı lar yani adam ekmek yiyor bu işten size gol atmış adam olup yemeyeceksiniz 2 2 Yanıtla
  • murat : sabrı sabrı namı deger sarbı reyız futbola tepkı olarak dunya ya gelmıstır ve ne hıkmetse adam bızım selcuk gıbı nerdeyse futbolu galatasaray da bırakacak ve sonrakı ylarda ben buyuk futbolcuyum dıyecek cunku buyuk takımda futbola basladım ve bıraktım dıyecek 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement