Trafik Polisinden Sürücülere "Şeker Molası" - Son Dakika
Yerel

Trafik Polisinden Sürücülere "Şeker Molası"

Ramazan Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Muğla-Denizli, Gökova-Marmaris ve Fethiye-Dalaman güzergahında polis ekipleri, sürücülere kolonya ve şeker ikram etti.

17.07.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Muğla- Denizli, Gökova- Marmaris ve Fethiye- Dalaman güzergahında polis ekipleri, sürücülere kolonya ve şeker ikram etti.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenli seyahat koşullarını oluşturmak ve bayram yoğunluğuyla artan trafik kazası riskini azaltmak amacıyla denetimlerini sürdürdü.

Bölge Trafik Kavşağı'nda denetim yapan trafik ekipleri, bölgeye gelen ziyaretçileri durdurup, kolonya ve şeker ikram ediyor. Bayram süresince devam edecek uygulama ile sürücülere, uzun yolculukları sırasında kısa bir dinlenme molası verdirilmesi amaçlanıyor.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü İlhami Doğangüzel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı dolayısıyla Muğla ve ilçelerinde yoğun bir trafik yaşandığını belirtti.

Özellikle Bodrum karayolunda yüzde 25 daha fazla trafik artışı yaşandığına dikkati çeken Doğangüzel, "Bayram tatili süresince özellikle Muğla-Denizli, Muğla- Milas, Milas- Söke, Milas-Bodrum, Muğla-Gökova, Gökova-Fethiye ve Gökova-Marmaris hatlarında yoğun olarak denetim yapılacak. Tatilcilerin dönüşlerini de takip edeceğiz. Özellikle turizm bölgelerindeki güzergahlarda trafik ekipleri, emniyet kemeri, fazla yolcu ve trafik kuralı ihlalleri konusunda denetim yapacak" dedi.

- Fethiye

Fethiye'de de polis ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla trafik kontrol noktasında durdurdukları araç sürücülerine ikramda bulunup, bayramlaştı.

Fethiye- Antalya karayolundaki trafik kontrol noktasında araçları durduran Fethiye Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, sürücülere çikolata ikram etti.

Polis ekipleri, araç sürücülerini trafik kurallarına uymaları ve hız yapmamaları konusunda uyardı. Tatillerini ilçede geçiren yabancı turistlere de ikramda bulunan ekipler, turistleri günün anlamı hakkında bilgilendirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trafik Polisinden Sürücülere 'Şeker Molası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement