Trafik Polisinden Sürücülere Kahve İkramı - Son Dakika
Yerel

Trafik Polisinden Sürücülere Kahve İkramı

Osmaniye'de trafik polislerince, Kurban Bayramı sonrası dönüş yolunda, daha dikkatli olmaları istenen sürücülere kahve ve kolonya ikram edildi.

27.09.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de trafik polislerince, Kurban Bayramı sonrası dönüş yolunda, daha dikkatli olmaları istenen sürücülere kahve ve kolonya ikram edildi.

Trafik Denetleme Şube Amirliği ekipleri, Kadirli-Adana karayolunda "Bir kahvenin 40 yıl hatırı var" sözünden hareketle yapılan uygulamada, sürücüler oluşturulan kontrol noktalarında durduruldu.

Kurban Bayramı'nın son gününde yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle sürücülerden trafik kurallarına uymaları istendi.

Araçlarından inen sürücülere ve yolculara dinlenmeleri amacıyla açık alanda ve araç içerisinde kahve ikram edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görevli polis memuru Adil Cıncık, trafik kazalarına dikkat çekmek ve sürücüleri uyarmak amacıyla çevirme yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Büyüklerimiz 'bir kahvenin 40 yıl hatırı var' sözünü sık kullanırlardı. Bu sözden hareketle sürücüleri uyararak, kazasız bir şekilde evlerine ulaşmaları konusunda önerilerde bulunuyoruz. Kurban Bayramı dolayısıyla trafik oldukça yoğun. Sürücülerimiz daha dikkatli olsunlar. Kazasız belasız evlerine ulaşsınlar istiyoruz. Kontrol noktasında durdurduğumuz araç sürücüleri ve yolculara uyarılarımızı dikkate almaları için kahve ve kolonya ikramında bulunuyoruz."

Bayram dönüşü Mersin'e giden sürücülerden Mehmet Erdur ise ilk defa böyle bir uygulama gördüğünü belirterek, bunun devam etmesini istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trafik Polisinden Sürücülere Kahve İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement