Trafik Kazasında Şehit Olan Polis Yozgat'ta Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazasında Şehit Olan Polis Yozgat'ta Toprağa Verildi

Trafik Kazasında Şehit Olan Polis Yozgat\'ta Toprağa Verildi

Ankara’da 1 Kasım akşamı devriye aracının devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Yakup Karaer memleketi Yozgat’ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

14.11.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da 1 Kasım akşamı devriye aracının devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Yakup Karaer memleketi Yozgat'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Geçirdiği trafik kazası sonucu tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Yakup Karaer'in naaşı, memleketi Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Belekcehan beldesinde getirildi. Şehidin cenazesi önce evine getirilerek helallik istendi. Daha sonra belediye meydanında getirilen şehit polis için cenaze töreni düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Yavuz Güner, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hakan Topaktaş, İl Emniyet Müdrürü Saim Akpınar, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akdağmadeni Müftüsü Faruk Latifoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından Polis Memuru Karaer, belde mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde güçlükle ayakta durabilen şehidin annesi Esma Karaer'i polis memurları ve yakınları teselli etmeye çalıştı.

1 Kasım'da görevden dönen Karaer'in de içinde bulunduğu polis aracı, Batıkent yakınlarında devrilmiş, yaralı polis memurları Karaer ve Muhammed Ü. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı. Polis memuru Karaer'in,13 gündür tedavi altında tutulduğu Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahisi Yoğun Bakım servisinde dün hayatını kaybetmişti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trafik Kazasında Şehit Olan Polis Yozgat'ta Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement