Trafik Kazası 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazası 4 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Takla atan otomobil ve yerde yatan yaralı, - Yaralıya müdahale eden 112 görevlileri, - Bariyerlere takılı kalan araç plakası, - Olay yeri detay görüntüleri. Ankara'da trafik kazası: 4 yaralı Ankara'nın Elmadağ ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

25.08.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Takla atan otomobil ve yerde yatan yaralı, - Yaralıya müdahale eden 112 görevlileri, - Bariyerlere takılı kalan araç plakası, - Olay yeri detay görüntüleri. Ankara'da trafik kazası: 4 yaralı Ankara'nın Elmadağ ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Celal İlbeyeli'nin kullandığı 01 AAK 56 plakalı otomobil, Lalahan mevkisinde orta refüj bariyerlerine çarparak takla attı.Kaza sonucu şoförle birlikte otomobilde bulunan Sevda İlbeyeli (35) ile Mustafa İlbeyeli (3) ve Sevval Nisa İlbeyeli (14) yaralandı.Yaralılar ambulanslarla Ankara'daki hastanelere kaldırıldı.

Trafik Kazası 4 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trafik Kazası 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ni eski ihtişamına kavuşturacak bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtti
    16:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ni eski ihtişamına kavuşturacak bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtti

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ni eski ihtişamına kavuşturacak bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, Bursa'ya 3 yeni meydan, 9 bin metrekare yeşil alan, 12 bin 500 metrekarelik yeraltı kapalı otoparkı kazandıracaklarını söyledi. Erdoğan ayrıca, Bursa'ya yapılan diğer yatırımları da anlattı.

  • Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan Kişi Gözaltına Alındı
    16:05 Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan Kişi Gözaltına Alındı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda 1 kişi suçüstü yakalandı. Operasyonda kazı için kullanılan malzemeler ele geçirildi.

  • Gebze'deki Öğrenci Servisi Kazası Davası Devam Ediyor
    16:05 Gebze'deki Öğrenci Servisi Kazası Davası Devam Ediyor

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen öğrenci servisi kazasında hayatını kaybeden 5 kişiyle ilgili olarak tutuklu 7 sanığın yargılanması devam ediyor. Duruşmada, servis denetiminden sorumlu öğretmenlerin ifadeleri alındı. Aileler ve öğrencilerin avukatları, düzenli denetim yapılmadığını savunarak, tüm sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunulmasını talep etti. Sanıkların avukatları ise suçun sadece müvekkillerinde olmadığını iddia ederek, diğer sorumluların da yargılanmasını istedi. Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi ve tanıkların dinlenilmesi için duruşmayı erteledi.

  • Samsun'da Genç Girişimciler Buluştu
    16:04 Samsun'da Genç Girişimciler Buluştu

    Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) koordinatörlüğünde TOBB Samsun Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen 'Girişimcilik Buluşmaları' etkinliği gerçekleştirildi. Genç girişimciler, başarılı girişimcilerin deneyimlerini dinleyerek ilham aldılar.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Başarı Elde Etti
    16:03 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Karaman'da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında önemli dereceler elde etti. 55 kilogram Bilal Göktekin birinci, 55 kilogram Muhammed Tuncay ikinci, 52 kilogram Hilal Göktekin ikinci, 70 kilogram Nisanur Süren üçüncü, 52 kilogram Fatmanur Teker beşinci ve 70 kilogram kategorisinde mücadele eden Elif Çelik ise beşinci oldu. Sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayı Diyarbakır'a getirdi. Ayrıca, 6 Kuraş sporcusu İstanbul'da düzenlenecek olan Kuraş Dünya ve Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

  • Konya Karapınar'da Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
    16:03 Konya Karapınar'da Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

    Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 'Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı' düzenledi. İlçede 128 sandıkta 36 bin 689 seçmen oy kullanacak ve seçim günü 90 emniyet, 40 jandarma personeli görev yapacak. Kaymakam Öztürk, Karapınarlıların özgürce oy kullanabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
    16:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki temmuz ayında yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracaklarını söyledi. Ayrıca, küçük esnafın prim gün sayısında yaşadığı adaletsizliği giderecek adımlar atacaklarını belirtti. Erdoğan, Türkiye'nin en büyük muhalefet partisinin içine düştüğü tutarsızlık ve kirlenmişlik halinin utanç verici olduğunu ifade etti.

  • Kırıkkale'de pikap ve otomobil çarpışması: 5 yaralı
    16:01 Kırıkkale'de pikap ve otomobil çarpışması: 5 yaralı

    Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde meydana gelen trafik kazasında pikap ve otomobil çarpıştı, 5 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Tekkeköy'de ziyaretlerde bulundu
    16:00 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Tekkeköy'de ziyaretlerde bulundu

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Tekkeköy ilçesinde Kutlukent Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Karaaslan, esnaf ziyareti ve Asarağaç Yaşam Merkezi'ni de ziyaret ederek mahalleleri önemsediklerini belirtti. Tekkeköy'de aday gösterilen Mustafa Candal ve Büyükşehir Belediyesi adayı Halit Doğan'a destek çağrısı yaptı. AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar da programa katıldı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Derece Elde Etti
    16:00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Derece Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Karaman'da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası'nda önemli dereceler elde etti. Sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayı Diyarbakır'a getirdi.


Advertisement