Trafik Güvenliği Medya Ödülleri" Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Trafik Güvenliği Medya Ödülleri" Sahiplerini Buldu

Trafik bilincinin arttırılması amacıyla verilen, trafik güvenliği ödülleri Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

17.04.2014 01:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trafik bilincinin arttırılması amacıyla verilen, trafik güvenliği ödülleri Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM) iş birliğiyle trafik bilincinin arttırılması amacıyla gerçekleştirilen "Trafik Güvenliği Medya Ödül Töreni", Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapıldı. Törende konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Günümüzde en büyük okul televizyon oldu. Sanatçılar, yayıncılar insanları eğitmeye başladı. Giderek artan televizyon kanallarından alacağımız dersler fazlalaşmaya başladı. Bir yandan televizyon izlerken, bir yandan sosyal medyayı takip ediyoruz. Televizyonların eğitimdeki gücü çok yükseldi. Ödül alan tüm herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu. Vali Mutlu konuşmasının ardından, Gökhan Özen, Demet Akalın ve Ferhat Göçer'e, müzik kliplerinde trafik bilincine vurgu yaptıkları için ödüllerini verdi. EGM Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanı Yusuf Avan, RTÜK Başkanı Prof Dr. Davut Dursun, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu ve diğer yetkililer de, trafik güvenliği bilincinin oluşmasına katkıda bulunan gazeteci, sanatçı, yapımcı, programcı ve oyunculara ödüllerini verdi.

MA (İY) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trafik Güvenliği Medya Ödülleri' Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement