Trabzonspor'da 5 İstifa Birden - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da 5 İstifa Birden

Trabzonspor\'da 5 İstifa Birden

Trabzonspor'un TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'e destek vermesini protesto eden 5 yönetim kurulu üyesi istifa eti.

25.06.2015 15:00  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurul Toplantısı, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nda tam anlamıyla deprem etkisi yarattı. Bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, TFF seçiminde Haluk Ulusoy yerine Yıldırım Demirören'e destek vermesi beş yöneticinin istifasıyla sonuçlandı.

5 İSİM İSTİFA ETTİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyelerinden Tayfun Kahyaoğlu, Ömer Demir, Köksal Sadıklar, Erol İbrahimağaoğlu ve Ahmet Emre Turhan, istifa etti. İstifaların sürebileceği belirtildi.

SADIKLAR: DEMİRÖREN'E OY VERECEĞİME ELİMİ KIRARIM

Köksal Sadıklar, istifasının tamamen TFF seçimiyle ilgili olduğunu belirterek, "Seçimde yönetimdeki bazı arkadaşlarımla fikir ayrılığına düştüm. Daha önce 'Demirören'le aynı yerde birlikte olmam, onu destekleyeceğime elimi kırarım' diye beyanatım var. Ankara'dan Trabzon'a yönetici olarak dönmeyeceğimin sözünü vermiştim. Bu beyanatlarımın arkasında duruyorum ve görevimden istifa ediyorum" dedi.

"Demirören'i desteklemek intihar etmekti" diyen Sadıklar, "Bizim arkadaşlarımız intiharı seçti. Onları bu yolda geri çeviremedik" ifadesini kullandı.

TURAN: HER ŞEY TRABZONSPOR İÇİN

Ahmet Emre Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şeref ve namusumla başladığım bu kutsal görevi hiçbir baskı ve etki altında kalmayarak büyük Trabzonspor'un çıkar ve menfaatleri doğrultusunda iyi ve kötü gerçekleştirmeye çalıştım. Şu an için resmi olmasa da bugün itibariyle istifa etmiş durumdayım. Başlarken de böyleydi, bugün için de böyle. Her şey büyük Trabzonspor için" ifadesini kullandı.

ASLAN: ERKEN SEÇİME ZORLAYACAĞIM

Bu arada Yıldırım Demirören için verdiği imzayı TFF kongresinde geri alan ve Haluk Ulusoy'u destekleyen Başkan Yardımcısı Yakup Aslan ise, "İstifa etmeyeceğim, erken seçime zorlayacağım. Haluk Ulusoy'a destek verdik. Ama dinletemedik sözümüzü. Ben istifa etmedim, her şey daha taze. Ben kalıp erken seçime zorlayacağım" dedi.

Son Dakika Spor Trabzonspor'da 5 İstifa Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ts: sen trabzon un gördüğü en dönek başkansın 6 7 Yanıtla
  • ts: başka yönetici kaldımı istifa etmeyen , yazıklar olsun böyle başkana sende defol git 6 2 Yanıtla
  • Aydın Akın : Yazıklar olsun. İnadına TRABZON İnadına TRABZONSPOR 6 2 Yanıtla
  • ali osman karaduman: iho da biliyor şike yok geç te olsa doğru yolu buldu 2 5 Yanıtla
  • Bize Her Yer Trabzon: Yazıklar olsun İho kendi ipini çektin . Bugunden sonra asla arkanda destek bulamayacaksın. Bizler Trabzonluyuz Trabzonsporluyuz bizim bir duruşumuz var. Şampiyonlukları kaybetsekte onurumuzu asla kaybetmeyiz. İstifa et iho eger Demiröreni ne sebeple olursa olsun desteklediysen 5 1 Yanıtla
  • gurbet61: her sırsatta her tv konuşmasında her basın acıklamasında demiröreni kötüleyip sonrada seçimde lehine imza atmak sadece yazıklar olsun demek geliyo içimden !!! 4 0 Yanıtla
  • Fethiyeli uzman: beter olun trabzon 1 3 Yanıtla
  • Kadir : helal sana deöirören 0 1 Yanıtla
  • hamdi melek ant: Ssevgili taraftarlar şunu unutmayin koltuk hastaligi çok farklıdır bir otur Birdaha kalka biliyor musun,bu bütün koltuklar için geçerlidir,lafla olmaz hedef ts kulübü orada bu eylemi yapalım,bak medyada polis de gelir ses de gelir hayde,,,,,,,,,,,, 0 0 Yanıtla

Advertisement