Trabzonsporlu M'bia, İlk Avrupa Maçında Elenmenin Üzüntüsünü Yaşıyor - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu M'bia, İlk Avrupa Maçında Elenmenin Üzüntüsünü Yaşıyor

Trabzonsporlu M\'bia, İlk Avrupa Maçında Elenmenin Üzüntüsünü Yaşıyor

Trabzonspor'un 7.5 milyon Euro değeri bulunan ön liberosu M'bia, ilk Avrupa Ligi maçında, yarısı değerinde bir takıma elenince şoke oldu.

08.08.2015 12:34  Güncelleme: 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da Rabotnicki şokunun etkileri sürüyor. Makedonya ekibinin tahmini bonservis değeri 4 milyon 850 bin euro. Bordo-Mavililerin Sevilla'dan flaş transferi, Kamerunlu ön liberosu M'bia'nın tahmini bonservis bedeli ise 7 milyon 500 bin Euro. Sevilla'da 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan M'bia, bu sezon ise ilk Avrupa Ligi maçında, gruplara dahi kalamadan elenme üzüntüsü yaşadı. Üstelik bonservis değeri, neredeyse rakibi Rabotnicki'nin 2 katı değerinde!

SEVİLLA'NIN KİLİT İSMİYDİ

M'bia, Sevilla'nın 2013-14 sezonu Avrupa Ligi şampiyonluğunda 8 maçta 2 gol atmıştı. Valencia ile oynanan 2 yarı final maçında da fileleri havalandırdı. Benfica ile oynanan finalde de 90 dakika forma giymişti. 2014-15'te ise final dahil 13 Avrupa Ligi müsabakasında ter döküp, 3 gol istatistiğiyle oynamıştı.

Son Dakika Spor Trabzonsporlu M'bia, İlk Avrupa Maçında Elenmenin Üzüntüsünü Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • HOLİGANS: TRabzonun en iyi transferi bence 7 0 Yanıtla
  • davar çobanı: bu kaleci iki maçtada yaktı trabzonu! en çnemli maçını kaybetti trabzon! bu kaleciyi kapıdan sokmasınlar! sonra şota takıma hakim olamıyor bir disiplin koyamamış! bu iş şotayla olmaz belli! trabzona disiplinli kendini kanıtlamış,avrupada kupa almış bir hoca bulup enaz 5 yıllık anlaşma yapılmalı! 0 0 Yanıtla

Advertisement