Trabzonspor'un Yüzü Güldü - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'un Yüzü Güldü

Trabzonspor\'un Yüzü Güldü

Uefa Avrupa Ligi L Grubu'nun 2'nciliği için en büyük rakibi Lokeren'i 2-0 yenerek bu sezon ilk kez üst üste 2 maç kazanan Trabzonspor'da yüzler gülüyor.

24.10.2014 13:51  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uefa Avrupa Ligi L Grubu'nun 2'nciliği için en büyük rakibi Lokeren'i 2-0 yenerek bu sezon ilk kez üst üste 2 maç kazanan Trabzonspor'da yüzler gülürken teknik direktör Vahid Halilodzic, kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

ANLAMLI GALİBİYET

Teknik direktör Halilhodziç, cezası nedeniyle maçın sonunda basın toplantısı yapamadığı Lokeren müsabakasıyla ilgili olarak Trabzonspor'un internet sitesine değerlendirmelerde bulundu. Lokeren karşısında çok güzel ve anlamlı bir galibiyet aldıklarını belirten Halilhodzic, şunları söyledi:

"'Çok güzel bir galibiyet oldu. İkinci yarıda, ilk yarıya oranla daha iyi oynadık. Arzulu ve istekliydik. Defansif anlamda 2-3 pozisyonda kararsız kaldığımız anlar oldu. Ancak ofansif anlamda üretkendik. Halen bazı hücum organizasyonlarında aceleciliğe dayalı sorunlar yaşayabiliyoruz. Bazı pozisyonlarda acele etmek golü geciktiriyor."

HAKEME TEPKİ

Halilhodziç, değerlendirmesinde maçın İsrailli hakemi Liran Liany'yi de eleştirdi, "Hakem konusunu tekrar tekrar gündeme getirmek istemiyorum ama verilmeyen penaltılarımız ve rakibe gösterilmeyen kırmızı kart pozisyonları vardı. Yanlış kararların üst üste gelmesini artık tesadüf olarak değerlendirmiyorum" dedi. Lokeren karşısında aldıkları galibiyetin UEFA Avrupa Ligi'ndeki mücadelelerinde önem kazandırdığını vurgulayan Halilodzic, şöyle devam etti:

KADRODA DEĞİŞİKLİK SİNYALİ

"Bu haftaki 3'üncü maçımızı pazar günü oynayacağız. Ligde bir yükseliş yakalayabilmemiz adına bu maça büyük önem veriyoruz. Yoğun maç trafiğinde yorulan oyuncularımız oldu. Bu nedenle oyuncu seçimlerimizde değişiklikler olabilir. Ancak bunların hangi isimler olduğunu henüz netleştirmedik. Bunun kararını maça kadar vereceğiz."

RAKAMLAR İYİ OYUNU ORTAYA KOYDU

Bu arada Lokeren karşılaşmasının özellikle ikinci yarısında oynadığı baskılı futbolla tam not alan Trabzonspor'da rakamlar da galibiyeti hak eden tarafın bordo mavililer olduğunu ortaya koydu. Maç boyunca 6'sı ilk yarıda olmak üzere toplam 16 gol girişiminde bulunan, kaleyi bulan 6 şut çeken Trabzonspor'un Lokeren üzerinde kurduğu baskı kullandığı 10 kornerle de gözler önüne serildi.

DİVAN GENEL KURULU TOPLANIYOR

Trabzonspor'da yarın 11.00'de Divan Genel Kurul Toplantısı yapılacak. Lokeren maçının ardından İstanbul'a giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun katılmasının beklenmediği Divan Genel Kurulu'ndaki gündem maddeleri arasında yönetim kurulunun kulüp hakkında bilgi sunması, denetleme kurulu raporunun sunulması ile üyelerin görüş ve önerileri yer alıyor.

ARA VERMEDİLER

Bordo mavili takım, Lokeren galibiyetinin ardından pazar günü sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde yapılan çalışmada, Lokeren maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular düz koşu yaptı. Ameliyat olans kaleci Onur'un katılmadığı, Deniz Yılmaz'ın ise takımdan ayrı koşu yaptığı çalışmada, diğer futbolcular kondisyon ve top antrenmanı gerçekleştirdi.

YEREL BASINDAN OLUMLU ELEŞTİRİLER

Trabzonspor'un Lokeren galibiyeti ve sergilediği futbol yerel basında da olumlu eleştiriler aldı. Karadeniz'in Sesi Gazetesi, "Kusursuz Fırtına", Son Nokta Gazetesi, "Fırtına'dan Sıfır Tolerans", Kuzey Ekspres Gazetesi, "Güneşi gördük", Taka Gazetesi, "Helal Lokma", Karadeniz Gazetesi, "Aklın yolu bir! İşte zafer böyle gelir", Günebakış Gazetesi "Avrupa'da yola devam" başlıklarıyla galibiyeti okuyucularına duyurdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'un Yüzü Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement