Trabzonspor Taraftarları Teröre Lanet Yürüyüşü Yapacak - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Taraftarları Teröre Lanet Yürüyüşü Yapacak

Trabzonspor Taraftarları Teröre Lanet Yürüyüşü Yapacak

Trabzonspor Taraftar Dernekleri, son aylarda yaşanan terör olaylarına karşı çarşamba günü ‘Teröre lanet’ yürüyüşü yapacak.

24.08.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Taraftar Dernekleri, son aylarda yaşanan terör olaylarına karşı çarşamba günü 'Teröre lanet' yürüyüşü yapacak.

Trabzonspor Taraftar Dernekleri'nin organizasyonu ile Trabzon'da 26 Ağustos Çarşamba günü saat 17.00'de eski TEDAŞ binasının önünden, Meydan Parkı istikametinde 'Teröre lanet' yürüyüşü yapılacak. Türk ve Trabzonspor bayrakları eşliğinde yapılacak yürüyüş, Meydan Parkı'nda İstiklal Marşı'nın okunması ile son bulacak.

Konuyla ilgili olarak Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı ve üyeleri, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi. Kodalak, özellikle 7 Haziran sonrası artan terör olayları neticesinde onlarca asker ve polisin şehit verildiğini hatırlatarak, "Her gün bir terör saldırısı, haince planlanmış pusular, kalleşçe yapılan saldırılar sonucunda vatan evlatları bir bir toprağa düşerken bizleri gözyaşları içinde üzüntüye boğmakta ve bir şey yapamamanın üzüntüsü bizleri kahretmektedir. Hiç olmazsa bir yürüyüş yaparak dosta düşmana birlik ve beraberliğimizi göstermek istedik. Şehit ailelerine yalnız olmadıklarını, görev yapan silah altındaki asker ve polisimize yanlarında olduklarımızı haykırmak istedik. Bu amaçla hiçbir siyasi amacı ve bağı olmayan 'teröre lanet' yürüyüşünü düzenlemeye karar verdik" dedi.

Kodalak, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Trabzon'daki tüm kamu kurum kuruluşları, sivil toplum örgütleri, tüm taraftar grupları, arkadaşlarımızın da desteğini ve katılımını bekliyoruz. Unutmayalım, gün birlik günüdür. Gün askerimize, polisimize ve şehit analarına babalarına, kardeşlerine, çocuklarına destek günüdür." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Taraftarları Teröre Lanet Yürüyüşü Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement