Trabzonspor, Rusya'da Sıkıntı Yaşadı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Rusya'da Sıkıntı Yaşadı

Trabzonspor, Rusya\'da Sıkıntı Yaşadı

Trabzonspor, Rostov rövanş maçı için Rusya'ya uçarken, Belkalem pasaportundaki yırtık nedeniyle 4 saat havalimanında bekletildi.

27.08.2014 08:40  Güncelleme: 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Rostov ile yarın akşam deplasmanda yapacağı maç için Rusya’ya giderken, Essaid Belkalem’in pasaportunda çıkan sorun nedeniyle büyük sıkıntı yaşadı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerin de yer aldığı özel uçak öğleden sonra Rostov Don Havalimanı’na indi. Buraya kadar her şey yolundaydı. Ancak yeni transferlerden Belkalem pasaportundaki yırtık nedeniyle havalimanından çıkarılmadı. Cezayirli futbolcunun kontrolden geçememesi şok etkisi yaratırken, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, "Onsuz olmaz" diyerek bir süre tüm takımı havalimanında tuttu.

Devreye giren Başkan Hacıosmanoğlu hemen Ankara’yı arayarak olaya müdahale edilmesini istedi. Başbakanlık ve Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ile görüşen Hacıosmanoğlu’nun bu girişimi üzerine Rostov Konsolosluğu’ndan bir yetkili havaalanına gelerek Rus yetkililerle görüştü. Rostov kulübü yetkilileri de sorunun çözümü için devreye girdi. Uzun süren görüşmeler sonunda Berkalem için Rus polisine garanti verildi ve yaklaşık 4 saat süren çile sona erdirildi.

Başkan ile birlikte havaalanından ayrılan ve morali oldukça bozuk olduğu gözlenen Belkalem daha sonra takımın kaldığı otele gitti. Cezayirli yarınki maçta takımdaki yerini alabilecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor, Rusya'da Sıkıntı Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement