Trabzonspor Rostov'a Gitti - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Rostov'a Gitti

Trabzonspor Rostov\'a Gitti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Rostov kulübü ile oynayacağı rövanş maçı için Trabzon'dan akşam saatlerinde özel uçakla Rusya'nın Rostov şehrine gitti.

26.08.2014 19:26  Güncelleme: 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda yarın akşam Rostov kulübü ile oynayacağı rövanş maçı için Trabzon'dan akşam saatlerinde özel uçakla Rusya'nın Rostov şehrine geldi. 21 futbolcunun yer aldığı kafileye, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Rostov Havalimanı'nda yapılan pasaport kontrollerinde ise Trabzonspor kafilesi büyük şok yaşadı. Bordo-mavili takımın yeni transferlerinden Cezayirli futbolcu Essaid Belkalem, pasaportundaki yırtık nedeniyle ülkeye alınmadı. Bunun üzerine Trabzonspor kurmayları olaya müdahale etti. Bu sırada Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ise takım otobüsünü bekleterek, Onsuz gitmeyeceğiz dedi. Ancak yarım saat süren görüşmeler sonucunda sorun çözülemeyince Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk Dışişleri Bakanlığı'nı aradı. Bu sırada havalimanına gelen Rostov kulübü yetkilisi de Trabzonspor'a yardımcı olmaya çalıştı. BAŞKAN HACIOSMANOĞLU BELKALEM'İN YANINDA KALDI Dışişleri Bakanlığı nezdinde yapılan tüm görüşmelere rağmen Belkalem'in havalimanından çıkışına izin vermeyen Rus yetkililer, futbolcunun yırtık pasaport ile ülkeye giremeyeceğine vurgu yaptı. Yaklaşık yarım saat havalimanı dışında takım otobüsünü bekleten Boşnak teknik adam da, olumlu gelişme yaşanmayınca sinirli bir şekilde pasaport kontrol alanına gitti. Ancak yapılan tüm görüşmelerden sonuç çıkmayınca Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Halilhodzic'e, Hocam siz takımı alıp otele geçin. Ben oyuncuyu alıp arkanızdan geleceğim dedi.

Bunun üzerine Halilhodzic de takım otobüsüyle otele geçti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise havalimanında kalarak, Belkalem'in pasaport sorununu halletmeye çalıştı.

Yaklaşık 2 saattir Belkalem'in pasaportuyla ilgili sorunu çözmeye uğraşan Trabzonspor kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yetkililer, henüz olumlu bir sonuca ulaşamadı. TRABZONSPOR'DAN ROSTOV MAÇI AÇIKLAMASI

Trabzonspor kulübü, UEFA'nın Rostov ile oynanan maçı rakip takımın cezalı oyuncu oynatmasına rağmen 2-0 olarak tescil etmesiyle ilgili olarak açıklama yaptı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı

Bilindiği üzere UEFA, 21.08.2014 tarihinde FC Rostov Kulübü ile oynadığımız UEFA Avrupa Ligi play-off müsabakasının ardından, FC Rostov hakkında disiplin soruşturması başlatmıştır. Bugün, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Komitesi söz konusu dosyanın kapatılması yönünde karar vermiştir. Şimdilik kulübümüze kısa karar bildirimi yapılmış olup, gerekçeli kararın bildirilmesi konusunda Komite'ye başvuruda bulunulmuştur.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Rostov'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement