Trabzonspor, Papis Cisse'yi İstiyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Papis Cisse'yi İstiyor

Trabzonspor, Papis Cisse\'yi İstiyor

Trabzonspor'da teknik Direktör Şota, 2 karısı 3 sevgilisi olan Newcastle United'ın Senegalli golcüsü Papis Cisse'nin transfer edilmesini istiyor.

15.07.2015 10:09  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da teknik Direktör Şota, Cardozo ve Deniz'in sakatlıkları nedeniyle forvet hattına bir oyuncu daha alınmasını istiyor. Uzun maratonda sıkıntı yaşamak istemeyen genç çalıştırıcı, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma'yla yaptığı transfer zirvesinde hücumun Papiss Cisse ile güçlendirilmesini istedi. Zirvede ortaya çıkan bir diğer isim de Southampton'la sözleşmesi sona eren Pablo Daniel Osvaldo'ydu. Ancak Gürcü futbol adamı, ilk tercinin Senegalli yıldız olduğunu dile getirdi.

4,5 MİLYON EURO

Newcastle United ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cisse'nin bonservis bedeli 8 milyon Euro olarak belirlenirken, Trabzonspor'un 4.5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı bilgisine ulaşıldı.

CISSE ÇOK İSTİYOR

Türkiye'de forma giyen Demba Ba ve Sow'dan bilgi alan Cisse'nin, Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken son kararı kulübü verecek. İngiliz ekibi, ücret konusunda indirime giderse Cisse, Trabzonspor formasını giyebilir.

SPONSOR DESTEĞİ

Bordo mavililerin bu rakamı, geçtiğimiz günlerde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sponsorluk görüşmelerinde bulunmak için Avusturya'ya gittiği Swarovski'den karşılamayı planladığı bildirildi.

CISSE OLMAZSA OSVALDO

Cisse ile anlaşılamazsa ibre Osvaldo'ya dönecek. Trabzonspor ayrıca savunma için de Spartak Moskova'da forma giyen Serdar Taşçı'yı bitirmek için yoğun mesai harcıyor.

Son Dakika Spor Trabzonspor, Papis Cisse'yi İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • antibukalemun: o değilde şike kupa ıvır zıvır masalınız bitti mi? 2 6 Yanıtla
  • ts: iyi adam gelse çok verimli olur 2 3 Yanıtla
  • pazarturk: alin alin paraniz kaldimi 1 2 Yanıtla
  • ilker yıldırım: ula gerizekalı trabzon spor bjk istiyo diye bunu neden istiyon sen şimdi malmısınn yaav varya tam bi malsınızz kot kafalılarr sanki başka adam kalmadı tolgayın intikamımı bu nee gerzeklerrr 0 3 Yanıtla
  • zzzz: bunun ancak kokmuş çorabını alırsınız 1 1 Yanıtla
  • a s: türk futbolu sürünmeye devam 0 0 Yanıtla
  • Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı
    21:08 Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçında Emrecan Terzi'nin sakatlanmasıyla zor anlar yaşadı. Terzi, eşinin doğum yapması nedeniyle izin alarak kadroya dahil oldu ve maça ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 42. dakikasında sakatlandı ve yerini Tayyip Talha Sanuç'a bıraktı.


Advertisement