Trabzonspor Medical Park, Eurochallenge'da Son Sekizde - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Medical Park, Eurochallenge'da Son Sekizde

Trabzonspor Medical Park, Eurochallenge\'da Son Sekizde

FIBA EuroChallenge L Grubu’nda yer alan temsilcimiz Trabzonspor Medical Park sahasında Belfius Mons-Hainaut’u konuk etti.

24.02.2015 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FIBA EuroChallenge L Grubu’nda yer alan temsilcimiz Trabzonspor Medical Park sahasında Belfius Mons-Hainaut’u konuk etti.

FIBA EuroChallenge’de üst tur vizesini daha önce cebine koyan Trabzonspor Medical Park son maçında sahasında Belfius Mons-Hainaut’u 76-68 mağlup etmeyi başardı.

Mücadeleye oldukça iyi başlayan temsilcimizi rakibine kolay sayı şansı tanımadı ve ilk çeyreği 23-12 önde geçti. Dengeli geçen ikinci çeyreğin ardından Trabzonspor Medical Park devreye 44-35 önde giden taraf oldu. Oldukça düşük skorlu geçen üçüncü çeyrek sonunda ise Trabzonspor Medical Park’ın 58-45’lik üstünlüğü göze çarpıyordu. Son çeyrekte hücumda rakibine sayı şansı verse de mücadeleden 76-68’lik skorla galip ayrıldı ve grubunu lider tamamladı.

Trabzonspor Medical Park’ta 10 sayı 8 ribaunt ile oynayan Velickovic, 11 sayı 8 ribaunt ile oynayan Stipanovic ve 12 sayı ile oynayan Sean Marshall galibiyeti getiren isimler oldu.

Konuk ekipte ise 16 sayı 7 ribaunt ile oynayan Justin Cage, 13 sayı 10 ribaunt ile oynayan Jason Love’ın performansları yeterli olmadı.

Benzer haberler için Ajans Basketbol

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor Medical Park, Eurochallenge'da Son Sekizde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement