Trabzonspor, Mbia'yı Borsaya Bildirdi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Mbia'yı Borsaya Bildirdi

Trabzonspor, Mbia\'yı Borsaya Bildirdi

Trabzonspor, Stephane Mbia'nın transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

10.06.2015 14:02  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, Sevilla'nın Kamerunlu orta saha oyuncusu Mbia ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Sportif direktör Süleyman Hurma, Belçika'da ön protokol imzaladı.

ÖN PROTOKOL İMZALANDI

Yeni sezona yepyeni bir kadroyla girmenin planlarını yapan Trabzonspor, ilk flaş transferini gerçekleştirdi. Bordo-Mavililer kısa bir süre önce kente getirip, tesisleri gezdirdiği Kamerunlu orta saha oyuncusu Stephane Mbia ile ön protokol imzaladı.

TÜRKİYE'YE GELİP İMZA ATACAK

Kamerun Milli Takım forması ile dün akşam Belçika'da oynanan maçta Demokratik Kongo'ya karşı ter döken Mbia'nın kısa bir süre dinlendikten sonra Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildildi.

BONSERVİS ÜCRETİ ÖDENMEYECEK

Son olarak İspanyol ekibi Sevilla'da forma giyen Mbia, UEFA Avrupa Ligi'nde kupa kaldırmanın sevincini yaşamıştı. Sevilla ile sözleşmesi sona erdiği için Mbia için herhangi bir bonservis ücreti ödenmeyecek.

HURMA: 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADIK

Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcu ile dün ve bugün bir araya geldiklerini belirterek, "Her konuda anlaşmaya vardık. Mbia ile az önce 3 yıllık sözleşme imzaladık" dedi.

Mbia'yı başka kulüplerin de transfer etmek istediğini ancak oyuncunun Trabzonspor'u seçtiğini ifade eden Hurma, "Mbia, kendisini ispat etmiş kaliteli bir oyuncu. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Hurma, Kamerun Milli Takımı'nın kampının devam ettiğini belirterek, takımla ülkesine dönen Mbia'nın, daha sonra Trabzon'a geleceğini sözlerine ekledi.

La Liga'da 23 maça çıkan M'bia 4 gol kaydederken, takımı Sevilla ile 2013-14'te olduğu gibi bu sezon da UEFA Avrupa Kupası şampiyonluğuna ulaştı.

Bonservisi elinde olan Mbia'yı Inter ve geçen sezondan bu yana forma giydiği Sevilla'nın da transfer etmek istediği bildirildi.

Son Dakika Spor Trabzonspor, Mbia'yı Borsaya Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement