Trabzonspor Kayseri'ye Gitti - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Kayseri'ye Gitti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 30. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı için Kayseri'ye gitti.

17.04.2014 16:46  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Ligi'nin 30. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı için Kayseri'ye gitti.

Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile saat 15.30 sıralarında Kayseri'ye hareket eden bordo-mavili kafilede 18 futbolcu yer aldı. Sakat olan Sol Bamba ve Özer Hurmacı ile birlikte cezalı olan Aykut Demir kafilede yer almadı. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Malouda'da kafilede yer almazken, Janko'da Kayseri'ye getirilmedi. İki gündür Trabzon'da bulanan ve bordo-mavili kulüpte yaşanan gelişmeleri yerinden takip ederek çözüm üreten başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticilerde takımla birlikte Kayseri'ye gitti.

Bordo-mavili kafilede yer alan futbolcular ise şöyle: "Onur, Zeki Ayvaz, Emre Gürel, Şahin, Zeki Yavru, Soner, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Abdulkadir Özdemir, Olcan Adın, Kadir Keleş, Yusuf Erdoğan, Henrique, Bourceanu, Adrian, Bosingwa, Caner Osmanpaşa, Gökhan Alsan"

MUHTEMEL İLK 11

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Mustafa Akbaş, Zeki Yavru, Bourceanu, Olcan, Adrian, Yusuf ve Henrique şeklinde çıkması bekleniyor.

Trabzonspor Kayseri\'ye Gitti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Kayseri'ye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement