Trabzonspor Hızlı Başladı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Hızlı Başladı

Trabzonspor, Sportif Direktörlüğe Süleyman Hurma'yı getirdikten sonra transfere hızlı başladı.

01.06.2015 13:42  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, Sportif Direktörlüğe Süleyman Hurma'yı getirdikten sonra transfere hızlı başladı.

Kayserispor'dan Hakan Arıkan, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ı renklerine bağlayan Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda yabancı transferlerinde de elini çabuk tutmak için harekete geçti. Sevilla'da kiralık olarak forma giyen Queens Park Rangers'ın Kamerunlu orta saha oyuncusu Stephen Mbia'yı dün gece özel uçakla Trabzon'a getiren, şehri, tesisleri ve inşası süren Akyazı Stadyumu'nu gezdiren bordo mavililer, bonservisi elinde olan bu oyuncuyla anlaşmak için tüm imkanlarını seferber etti. Mbia, gece geç saatlerde de sportif direktör Süleyman Hurma ile kentten ayrıldı.

İMZA PARASI VE GARANTİ ÜCRET

Sevilla formasıyla UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunu yaşayan Mbia ile imza parası ve yıllık ücret konusunda görüşmelerini sürdüren Trabzonspor'un, bu oyuncunun istediği 1.5 milyon euro imza parası ve yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret rakamlarını aşağıya çekmeye çalıştığı belirtildi. Orta sahada Mehmet Ekici'nin partneri olarak düşünülen Mbia'yı Ersun Yanal'ın da çok istediği vurgulandı.

BELKALEM AYRILDI

Trabzonspor'da sezon başında İngiltere'nin Watford kulübünden kiralanan Cezayirli oyuncu Essaid Belkalem, Trabzon'dan ayrıldı. 450 bin euro kiralama bedeli ve 700 bin euro garanti ücret karşılığında bordo mavili takımda forma giyen Belkalem, ligde 16, UEFA Avrupa Ligi'nde 8 olmak üzere bordo-mavili formayla 24 maça çıktı, 3 gol kaydetti. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Hızlı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement