Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni 1-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni 1-0 Yendi

Trabzonspor, Gençlerbirliği\'ni 1-0 Yendi

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, evinde Gençlerbirliği'ni 90+2. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

22.11.2015 18:24  Güncelleme: 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında, zor günler geçiren Trabzonspor, evinde Gençlerbirliği ile karşılaştı. Avni Aker Stadı'nda oynanan ve Trabzonspor'un cezası nedeniyle ev sahibi taraftarların alınmadığı mücadeleyi bordo-mavililer uzatma dakikalarında gelen golle 1-0 kazandı.

MEHMET EKİCİ 3 PUANI GETİRDİ

Pozisyon açısından oldukça kısır geçen mücadelede iki takım da hücum varvasyonları açısından oldukça zayıf kaldı. İki takımın da uzatma dakikalarına kadar sadece 1'er şutu kaleyi buldu. Ancak son dakikalara doğru baskısını artıran Trabzon, 90+3. dakikada Mehmet Ekici'nin golüyle öne geçti ve maçtan da 1-0 ile ayrılarak, kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

TRABZONSPOR 9. SIRAYA YÜKSELDİ

Bu skorun ardından Trabzonspor Şota Arveladze'nin ardından takımın başına geçici olarak gelen Sadi Tekelioğlu'nun ilk maçında 3 puanı kaparken, 17 puanla 9. sıraya yükseldi. Üst üste 3. maçından da galibiyet çıkaramayan Gençlerbirliği ise 12 puanla 14. basamakta yer aldı.

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacakken, Gençlerbirliği ise evinde Gaziantepspor'u konuk edecek.

Son Dakika Spor Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni 1-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • hakiki Laz artvin08: hele şükür hadi feneride yen gel 40 7 Yanıtla
  • 53li: Laz samsundur 14 8 Yanıtla
  • Dursun satan: Takım iyi oynamadı 10 1 Yanıtla
  • emre2861: samsunLazspor kafa çalışmadığı için 9 kere küme düştü 6 3 Yanıtla
  • İbrahim 26349084: Helal olsun Cüneyt Çakır bizi yakmıştı cinconu kurtarmak için kahrolasın cincon 4 3 Yanıtla
  • ...Erbaa...: .....ESADI DESTEKLİYEN CHP VE HDP KINA YAKIN SOL BEYNAMAZLAR... ESADI DESTEKLEDİNİZ TÜRKMENLER ÖLÜYOR ,DHKPC Yİ VE PKK YI DESTEKLEDİNİZ VATAN EVLATLARI ÖLÜYOR.... BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ HAİN KIZILBAŞLAR ,HAİN KROLAR ,HAİN GEZİZEKALİLAR..... 3 1 Yanıtla
  • eftalya: zaten ancak o takımı yener:=))))))))))) 0 3 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ORTADOĞU VE TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN BU KİRLİ VE CAN YAKICI OYUNUN ESAS ALT YAPISINDA OLAN DÜŞÜNCE YERALTI VE YERÜSTÜ KAYNAKLARIDIR RANTİYECİ SİYONİST İSRAİL VE AMERİKA NIN BÜYÜK İSRAİL PROJESİ OLAN İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİDİR... 0 0 Yanıtla

Advertisement