Trabzonspor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Trabzonspor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Trabzonspor, 22 Kasım Pazar günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü.

17.11.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, 22 Kasım Pazar günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan antrenmana, milli takımlarda bulunan Okay Yokuşlu, Esteban Alvarado, Medjani, Cavanda ve Mbia'nın yanı sıra dünkü çalışmada sakatlık geçiren Constant katılmadı. Bordo-mavililer, kondisyon salonundaki yarım saatlik çalışmanın ardından sahada pas ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda teknik direktör Sadi Tekelioğlu, kanatlardan yapılan ortalara gol vuruşu yaptırdı. Özellikle kanatlara gönderilen topların tek pas şeklinde kavisli olarak penaltı noktası civarına gönderilmesini isteyen tecrübeli teknik adam, Cardozo, N'Doye ve Deniz Yılmaz'a da bu topları gole çevirmelerini beklediği yönünde uyarılarda bulundu.

ALTYAPIDAN GELEN OYUNCULAR KAYNAŞTI

Gençlik Geliştirme Merkezi teknik sorumlusu olan Sadi Tekelioğlu'nun takımın başına geçmesiyle birlikte altyapıdaki oyunculara da fırsat doğdu. Tekelioğlu, altyapıda görev yapan bazı isimleri milli arada A takımla birlikte idmanlara çıkartarak kaynaşmasını sağladı. A takımda bulunan yerli ve yabancı oyuncuların altyapıdan gelen oyuncularla kısa sürede sıcak ilişki kurması ise dikkat çekti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement