Trabzonspor-Fenerbahçe Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçının Ardından

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor'a konuk olan Fenerbahçe, bu sezon ilk deplasmanından beraberlikle ayrılarak, sezonun ilk puan kaybını ikinci haftada yaşadı.

14.09.2014 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligin ilk haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada rakibinin önüne geçme avantajını kullanamadı.

İlk hafta deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile berabere kalan Trabzonspor, ikinci maçından da 1 puanla ayrılarak ligde teknik direktör Vahid Halilhodzic ile iki hafta sonunda galibiyetle tanışamayarak 2 puanda kaldı.

Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic, siftah yapamadı

Trabzonspor'da kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Halilhodzic, Fenerbahçe maçlarında galibiyetle tanışamadı. Geçen sezon öncesi kulüp başkanlığına seçilen Hacıosmanoğlu döneminde, bordo-mavililer deplasmanda berabere kalarak sahasında hükmen mağlup olmuştu.

Halilhodzic'in görev yaptığı 2005-2006 döneminde de bordo-mavililer, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet almıştı. Böylece Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic, Fenerbahçe karşısında 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile galibiyet sevinci hiç yaşayamadı.

Halilhodzic'in yan hakeme tepkisi

Karşılaşmanın 15. dakikasında teknik direktör Vahid Halilhodzic, yedek kulübesindeki yerinden ayrılarak yardımcı hakem Serkan Ok'a, sarı-lacivertli takıma ofsayt bayrağı kaldırmadığı gerekçesiyle itiraz etti. Bir süre itiraz eden Halilhodzic'i teknik heyet sakinleştirdi.

Sakin geçen maç

3 Temmuz sürecinin ardından özellikle iki takım arasındaki maçlar gergin geçerken bu karşılaşmada korkulan olmadı.

Bordo-mavili taraftarlar, sahaya özellikle geçen sezonun aksine yabancı cisim atmazken, centilmence takımlarını desteklediler.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor-Fenerbahçe Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement