Trabzonspor'dan Hakan Ünsal ve Trt-1'e Kınama - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'dan Hakan Ünsal ve Trt-1'e Kınama

Trabzonspor\'dan Hakan Ünsal ve Trt-1\'e Kınama

Trabzonspor, dün gece TRT-1'de yayınlanan Stadyum programında yorumcu Hakan Ünsal'ın teknik direktörleri Vahid Halilhodziç hakkında açıklamasını kınadı.

20.10.2014 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, dün gece TRT-1'de yayınlanan Stadyum programında yorumcu Hakan Ünsal'ın teknik direktörleri Vahid Halilhodziç hakkında açıklamasını kınadı.

Kulübün internet sitesinden yayınlanan açıklamada, " Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'da (TRT 1) dün gece yayınlanan 'Stadyum' programında, yorumcu Hakan Ünsal'ın, teknik direktörümüz Sayın Vahid Halilhodzic ile ilgili kullandığı hakaret içerikli cümleler nedeniyle bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettik. Hakan Ünsal'ın bu sözlerini, camiamızdan özür dilemiş olmasına rağmen açık bir dille kınıyoruz. Teknik direktörümüze sarfedilen bu sözler Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'na yakışmamaktadır" denildi.

Stadyum programında Trabzonspor- Mersin İdmanyurdu maçının ardından 2 takımın teknik direktörü arasındaki polemiği yorumlayan Hasan Ünsal, Vahid Halillhodziç için, "Terbiyesizliğin daniskası" ifadesini kullanmıştı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'dan Hakan Ünsal ve Trt-1'e Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu Kuala Lumpur'da Düzenlendi
    18:49 2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu Kuala Lumpur'da Düzenlendi

    2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da gerçekleştirildi. Forum, Çin ile Malezya arasındaki diplomatik ilişkilerin 50. yıldönümü kutlamalarının bir parçası olarak düzenlendi. Forumun amacı, modern İpek Yolu'nun ve uluslararası bağlantıların rolünün daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve uluslararası bir takipçi kitlesine hitap etmektir. Malezya Başbakan Yardımcısı Fadıllah Yusuf, forumda yaptığı açılış konuşmasında ikili ilişkileri derinleştirme çağrısında bulundu ve Kuşak ve Yol İnisiyatifi'nin Malezya-Çin işbirliğinin merkezinde yer aldığını vurguladı.

  • BIST 100 Endeksi Yükselişle Kapandı
    18:49 BIST 100 Endeksi Yükselişle Kapandı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,69 artışla 9.142,40 puandan tamamladı. Mali, hizmetler, sanayi ve teknoloji endeksleri değer kazandı. Altın ons fiyatı 2.233 dolardan işlem görürken, doların efektif kurunda artış yaşandı. Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı ise yükselişle 86,8 dolardan işlem gördü.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Bilecik'te Ziyaretlerde Bulundu
    18:49 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Bilecik'te Ziyaretlerde Bulundu

    İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Zorlu, Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerinde esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Bilecik Belediyesi'ne geçen Zorlu, Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya ile görüştü. Atatürk Parkı'nda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Zorlu, İYİ Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Göksel Aydın ve diğer adaylara destek istedi. Zorlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 81 ilde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini belirtti ve Bilecik'te vatandaşların sorunlarına çözüm bulacaklarını ifade etti.

  • Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi
    18:48 Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi

    Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi. Sokağında domuz sürüsü gören vatandaş o anları kayda aldı. Bursa'da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'ne yiyecek aramaya indi. Evinde otururken sesleri duyan vatandaş, cama çıktığında domuz sürüsü ile karşılaştı. Durumu görünce hemen cep telefonun sarılan vatandaş, o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydetti.


Advertisement