Trabzonspor'dan Görkemli Açılış - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'dan Görkemli Açılış

Trabzonspor\'dan Görkemli Açılış

Trabzonspor, 2014-2015 futbol sezonunu Hüseyin Avni Aker Stadyumunda yapılan görkemli şölen ile açtı.

15.08.2014 22:44  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaptığı flaş transferlerle sezona, “Şampiyonluk” parolası ile giren Trabzonspor, 2014-2015 futbol sezonuna Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda, yaptığı galayla, “Merhaba” dedi. Saat 19.00’da başlayan sezon açılış kutlamalarında ilk olarak, lazer ve ışık gösterileri yapıldı. Ardından ise saha ortasında kurulan dev sinevizyonda Trabzonspor’un geçmişteki başarıları sahaya yansıtıldı. Sezon açılış gecesinde Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle yapılması planlanan Soner Sarıkabadayı konseri iptal edilirken, Seba anısına 1 dakikalık saygı duruşunda da bulunuldu.

OSCAR CARDOZO’YA BÜYÜK ALKIŞ

Daha sonra Trabzonspor Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Dinç ile spiker Hilal Ergenekon, futbolcuları tek tek anons etmeye başladı. İlk olarak Trabzonspor’un kaptanı Onur Recep Kıvrak sahaya çıkarken, daha sonra tüm futbolcular sırasıyla anons edildi. Bu sırada sahaya çıkan yeni transferler Medjani, Sefa Yılmaz, Cosntant, Gökhan Karadeniz, Yusuf Erdoğan, Ferhat Yazgan, Salih Dursun, Deniz Barış, Fatih Akın, Serdar Gürler, İshak Doğan, Musa Nizam ve Cardozo, yöneticilerin önünde imza attı. Bordo-mavili taraftarlar yeni transferlerden Oscar Cardozo’yu uzun süre alkışladı. En son ise Trabzonspor Tenik Direktörü Vahid Halilhodzic sahaya çıkarak tribünleri selamladı. Bu arada sezon açılış gecesinde 24 bin kişilik Hüseyin Avni Aker Stadyumu tamamen doldu.

HACIOSMANOĞLU: “KEŞKE ONUNLA BİRLİKTE ÇALIŞIP BİR ŞEYLER ÖĞRENEBİLSEYDİK”

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da saha ortasında taraftarlara bir konuşma yaptı. Hacıosmanoğlu, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın vefatından derin üzüntü duyduklarını vurgulayarak, başladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Ailesine başsağlığı geri kalanlara ise sabırlar dilerim. Keşke onunla birlikte çalışıp bir şeyler öğrenebilseydik. Çünkü onun tarzı bizimle aynı paralelde. Yıllar önce söyledi bir sözü hatırlatmak isterdim; ‘Şerefsiz şampiyonluklardan ise şerefli ikincilikler bizim için önemlidir.’ Ruhu şad olsun.”

"KADROMUZA DEĞERLİ OYUNCULAR KATTIK”

Bu sırada taraftarların, “Büyük başkan” diye tezahürat atması üzerine, Hacıosmanoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Benim sizlerden ricam, ‘Büyük başkan’ tezahüratlarını hak ettiğimiz zaman bize bunu yapın. Biz şu an emekleyen başkanız. Biz hizmet etmek için başkan olduk. Cenabı Allah nasip ederse yeni sezonda hem Süper Lig şampiyonluğu, hem de çalınan şampiyonluk kupamızı alıp sezonu çifte kupayla tamamlayan şampiyon Trabzonspor oluruz. Bunun için çok değerli kadromuza çok değerli oyuncular kattık. Türkiye'nin takdir ettiği önemli transferler yaptık. Elbette bunlar bizim çabalarımız ama cenabı Allah diyor ki; ‘Çaba senden takdir benden.’ Cenabı Allah inşallah takdir eder ve bu değerli arkadaşlarımızla beraber, uzun yıllardır elinden şampiyonlukları çalınan kulübümüz bu sezon hak ettiği başarıyı yakalar. Ardından da emek hırsızlarına hem saha içinde ve hem de saha dışında gerekli dersi vermeyi Alla bize nasip etsin.”

“BEN SİZİN ARANIZDAN GELDİM, SİZDEN BİRİYİM”

Hacıosmanoğlu, açıklamalarını şöyle devam ettirdi:

“Ben sizin başkanınızım, beni eleştirenlere bunu söylüyorum. Ben sizin aranızdan geldim sizden biriyim. Sizlerin başkanı olmanın gururunu yaşıyorum. Yoksa bu şehirde Trabzonspor'u yıllardır siyasi, ticari kullanan insanların başkanı değilim. Onların başkanı hiçbir zaman olmadım. Onların oyuyla da, ‘Cenab-ı Allah bana başkan olmayı nasip etmesin’ diye de söyledim, ‘Bu düzeni değiştireceksem Cenab-ı Allan bana başkanlığı nasip etsin’ dedim. Allah da bana başkanlığı nasip etti. Geldiğimiz günden beri içerideki dışarıdaki hırsızlarla uğraşıyoruz. Bu camianın hakkını, sizlerin hakkını savunuyorum diye bu camianın içinden bize tepki gösterenleri anlayamıyorum. Sizlerin hakkını yiyenlerden hesap sormazsam yarın Allah benden hesap sorar. Trabzonspor'un sahibiyim diyenler yeni sezon açılışında tribünlerde yok. İnanır mısınız zerre kadar içimde bir üzüntü yok. Aksine sevinç var. Çünkü Trabzonspor'un gerçek sahibi sizlersiniz."

Hacıosmanoğlu'nun konuşmasının ardından havai fişek gösterileri yapıldı. Daha sonra ise Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanacak sezon açılış maçına geçildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'dan Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor
    15:26 Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor

    Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Canal 11'e verdiği röportajda emekliliğe dair konuştu. Şu anda kulüpsüz olan Portekizli oyuncu, kariyerini Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek istediğini söyledi. Beşiktaş kariyerinde 227 maça çıkan Quaresma, 38 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor
    14:46 Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut'un Eryaman Mahallesi'ne kazandırılacak 'Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yapımını tamamladığı futbol sahasında düzenlenen gösteri maçına ev sahipliği yaptı. 65 bin metrekarelik alandan oluşan Eryaman Spor Köyü 1. Etap'ta bulunacak alanların ve FIFA Star-1 standartlarındaki profesyonel futbol sahalarının, amatör spor kulüplerine tahsis edilmesi planlanıyor.

  • Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu
    14:38 Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçında Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü 3-0 mağlup eden Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü, şampiyon oldu. Van temsilcisi, Yenimahalle Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 25-20, ikinci ve üçüncü periyodunu da 25-21 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Şampiyonada dereceye giren oyunculara kupa ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi.

  • YTB ve GSB, 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvuruları başlattı
    14:29 YTB ve GSB, 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvuruları başlattı

    Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvurular başladı. Programlar kapsamında yurt dışında yaşayan Türk gençleri için gençlik kampları ve kültür gezileri düzenlenecek. Başvurular 30 Nisan tarihine kadar yapılabilecek.


Advertisement