Trabzonspor'da M'bia Fransa'ya Döndü - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da M'bia Fransa'ya Döndü

Trabzonspor\'da M\'bia Fransa\'ya Döndü

Trabzonspor'un sözleşme imzalatmak için Türkiye'ye getirdiği M'bia, bugün İstanbul'da yapılan görüşmelerin sonunda istediği imza parasını alamayınca Fransa'ya döndü.

20.06.2015 16:10  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un sözleşme imzalatmak için Türkiye'ye getirdiği Kamerunlu Stephane M'bia, bugün İstanbul'da yapılan görüşmelerin sonunda da istediği imza parasını alamayınca Fransa'ya döndü. İbrahim Hacıosmanoğlu, Stephane Mbia transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.

HACIOSMANOĞLU: KİMSE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMASIN

Hacıosmanoğlu, konuyla alakalı yaptığı açıklamada, "Mbia ile anlaşma yaptık. Ama resmiyete dökmedik. Elden kaçmasın diye dün tesislerde ön protokol yaptık. Fakat orada bir madde vardı. O maddeden oyuncuyu vazgeçiremedik. İmza parası filan sorun değildi. Yıllık 2.6 milyon Euro garanti paraya da evet demiş ve imzalamıştık. O maddeden onu vazgeçirebileceğimizi düşündük. O madde de alacaklarında 15 günden fazla gecikme olursa serbest kalır. Ayrıca her geçen gün için 5000 euro faiz alır' ifadesi vardı. Dün görüşmeleri bırakıp gitmesin diye kabul etmiş gibi gözüktük. Ancak bugün görüşmelerin başladığını borsaya bildirip resmi adımları başlatınca o maddede esneklik yapmasını ve bu süreyi 45 güne çıkarmasını istedik. Fakat burnundan kıl aldırmadı. Süleyman beyle İstanbul'a geldi. Ben İstanbul'dayım. Süleyman beye 'onu gönder' dedim. O da İstanbul'da kendisiyle vedalaştı. Şu an Süleyman beyle kendi ofisimdeyim. Çok daha iyi oyuncular alacağız. Kimse hayal kırıklığı yaşamasın." dedi.



KAMPTAN TRABZON'A GELDİ

Trabzonspor, İngiltere'nin Queens Park Rangers Kulübü'nün 2 yıldır kiraladığı İspanya'nın Sevilla takımında UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşama başarısı gösteren 29 yaşındaki Stephane M'bia ile prensip anlaşmasına varınca 10 Haziran'da borsaya Kamerunlu futbolcuyla görüşmelere başlandığına dair bildirimde bulundu.

SAĞLIK KONTROLLERİ YAPILDI

Kamerun milli takımı kampının ardından çarşamba gecesi Trabzon'a getirilen M'bia, perşembe günü sağlık kontrolünden geçirildi ve cuma günü sözleşme imzalanacağı duyuruldu.

YENİ ŞARTLAR İLERİ SÜRDÜ

Ancak dün sabah Kamerunlu oyuncu ile son pürüzleri görüşmek üzere Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelen Sportif Direktör Süleyman Hurma, M'bia'nın ileri sürdüğü şartları görünce adeta şok oldu. M'bia'nın daha önce senelik garanti ücretlerine 500'er bin euro olarak eklenmesini kabul edilirken 1.5 milyon euro imza parasını peşin olarak istemesi, ayrıca maç başı ücretlerine zam yapılması talebi görüşmelerin önünü tıkadı.

DÜN GECE HURMA'YLA BİRLİKTE İSTANBUL'A GİTTİ

Dün akşam saatlerine kadar Trabzon'da süren görüşmelerden sonuç çıkmayınca M'bia ve Süleyman Hurma, dün gece geç saatlerde İstanbul'a gitti. Bugün Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmesi beklenen M'bia, hazırlanan protokolü imzalayarak ani bir kararla Fransa'ya döndü. Protokolde, M'bia'nın istediği şartların yer aldığı ve bozulması halinde herhangi bir tazminat maddesi koyulmadığı öğrenildi.

YA ÇAĞRILACAK YA VAZGEÇİLECEK

Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştükten sonra bordo mavililerin kesin kararını vereceği, bu karara göre M'bia'nın tekrar Türkiye'ye çağrılabileceği veya transferden vazgeçileceği belirtildi.

"PARA YATIRILMAZSA GELMEM"

M'bia'nın ayrılışından önce bordo mavili kulüple protokol imzaladığı, 1.5 milyon euro imza parasının hesabına yatırılması halinde Trabzon'a gelerek resmi sözleşme imzalamayı kabul ettiği öne sürüldü.

Kamerunlu oyuncunun, sözleşme imzalamak için ön şart olarak belirttiği 1.5 milyon euroluk imza parasının peşin olarak hesabına yatırılmaması halinde Türkiye'ye dönmeyeceğini söylediği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da M'bia Fransa'ya Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • fb: baktı adam bunların çapı yok.bana müsade dedi 10 7 Yanıtla
  • hak: defol gelme 5 3 Yanıtla
  • şef: bu mafya bubası hamsisporlu traftarlarını kandıryom zannetti onlar afriklı senin mafya oyunlarına gelmez onlar 1 5 Yanıtla
  • Bize Her Yer Trabzon: Bizim baSkan adam gibi adam . Febe ye ızdırap ol bize yeter başkan 2 3 Yanıtla
  • ahmet bozkurt: turkiyede oyle yildizlar var.bir yere gidemiyor. alt yapi onem vermiyorlar.gidiyorlar elin yabancisina trilyonlar veriyorlar. 3 1 Yanıtla
  • Sezo: Silahlarin patladigi bi sehirde top oynamam demistir Adam hakli ts macinda tribünlerden canli bomba bile cikar 2 1 Yanıtla
  • Ukala dumbelegi: Ahahahahahaa ne guldum RUM döllerine :))) 1 2 Yanıtla
  • a: Hahahaaa?????????? 3 0 Yanıtla
  • Bize Her Yer Trabzon: Bu adama bu kadar para çok. Yazık bu yuksek paraları millet aylık 1000 TL ile aile geçindiriyor 1 1 Yanıtla
  • aaww: sen başarılı olamazsam giderim dedin daha neyi bekliyon bursaspor uefa kriterlerine takılmasa avrupaya gidemiyeektiniz kendini başarılı görüyor 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi
    12:25 Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi

    Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan Niğdeli milli boksör Emine Kılınç'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi. Vali Çelik, başarılı sporcu ve antrenörünün başarılarının devamını diledi.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor
    12:23 İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenlemeye gidildi. Pazar sabahı metroda seferler 05.00'te başlayacak, Konak Tramvayı ise 06.00 ile 15.00 saatleri arasında sefer yapmayacak.

  • Gedizli Kick Boksçular Bulgaristan'da Ülkemizi Temsil Edecek
    12:21 Gedizli Kick Boksçular Bulgaristan'da Ülkemizi Temsil Edecek

    Kütahya'nın Gediz ilçesindeki Kick Boks kurslarında eğitim gören sporcular, elde ettikleri başarılarla dikkat çekiyor. Milli Takıma davet edilen Gedizli sporcular, Bulgaristan'da düzenlenecek olan Top Ten Bulgaria Eurocup şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, turnuvaya hazırlandıklarını ve Türk sporcularının büyük başarılar elde edeceğine inandığını belirtti.

  • Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor
    12:09 Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor

    TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlıklarını sürdürürken, maçın oynanacağı stadyumda da hazırlıklar tamamlandı. Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atan Amedspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Iğdır FK maçına büyük bir kararlılıkla hazırlanıyor. Stadyumun kapasitesi olan 33 bin kişinin tamamının maça gelmesi beklenirken, taraftarlardan sahaya zarar verilmemesi ve stadyumu korumaları konusunda özellikle hassasiyet göstermeleri isteniyor.

  • Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı
    11:57 Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Seyhan Nehri üzerinde tenis ve voleybol müsabakaları yapılıyor, konserler veriliyor. Amatör sporcuların da katıldığı etkinlikler, izleyenlere eğlenceli anlar yaşatıyor.

  • Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti
    11:56 Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır'da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında Bismilli sporcular, toplamda 7 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak ilçelerini gururlandırdı. Sporcular ve antrenörleri, kazandıkları madalyalarla birlikte Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya, sporcuları teker teker kutlayarak bu başarıların ilçedeki diğer gençlere de örnek teşkil edeceğini belirtti.

  • Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası
    11:53 Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Esenler Erokspor maçında yaşanan çirkin tezahürat nedeniyle Bursaspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bu ceza, Bursaspor'un Diyarbekirspor ile oynayacağı son deplasman maçını etkileyecek.

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.


Advertisement