Trabzonspor'da Erkan Zengin Patlaması - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Erkan Zengin Patlaması

Trabzonspor’da geçen sezon beklenen performansı ortaya koyamayarak hayal kırıklığı yaşatan Erkan Zengin, bu sezona ise bordo-mavili takımın elde ettiği 6 puana büyük katkı sağlayarak başladı.

23.08.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da geçen sezon beklenen performansı ortaya koyamayarak hayal kırıklığı yaşatan Erkan Zengin, bu sezona ise bordo-mavili takımın elde ettiği 6 puana büyük katkı sağlayarak başladı.

Geçen sezon bordo-mavili formayla ligde görev yaptığı 15 maçta gol atamayan Erkan, 2015-2016 sezonunda ise ilk 2 haftada attığı 2 gol ile galibiyetlerde başrol oynadı. Yıldız futbolcu, Trabzonspor'un ilk 2 haftada attığı 3 golün 2'sini atarak 6 puanın mimarı oldu.

GEÇTİĞİMİZ SEZON ÇOK ELEŞTİRİLDİ

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe'nin devreye girmesiyle Eskişehirspor'dan olaylı bir şekilde transfer edilen yıldız oyuncu; Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 20 resmi karşılaşmaya çıkıp, sadece 1 gol atarak beklentilerin altında kalmıştı.

Bu sezon ise iyi bir hazırlık dönemi geçiren Erkan Zengin, geçtiğimiz sezonun aksine bu sezon takımı sırtlayan isimlerin başında yer aldı. Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Bursaspor karşısında 1-0'lık galibiyetin golünü atan yıldız oyuncu, deplasmanda oynanan Beşiktaş maçında ise galibiyet golünü atarak bordo-mavili takımı 2 haftada galibiyete taşıyan isim oldu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Erkan Zengin Patlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement