Trabzonspor'da Başkandan Halilhodzic'e Güvenoyu - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Başkandan Halilhodzic'e Güvenoyu

Trabzonspor\'da Başkandan Halilhodzic\'e Güvenoyu

Trabzonspor'un aldığı kötü sonuçlar yüzünden sert eleştirilerle karşılaşan teknik direktörü Vahid Halilhodzic, görüştüğü Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan güven oyu aldı.

08.10.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un aldığı kötü sonuçlar yüzünden sert eleştirilerle karşılaşan teknik direktörü Vahid Halilhodzic, görüştüğü Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan güven oyu aldı.

"İHANET EDİYORLAR"IN RAPORUNU VERDİ

Kardemir Karabükspor yenilgisinin ardından bordo mavili camiada tepki gören Vahid Halilhodzic, salı günü İstanbul'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, görüşmede, "Seninle kader birliği yaptık" dediği Boşnak teknik adama güvendiğini tekrarladı, ancak yönetim ve teknik kadro üzerindeki baskıya daı işaret etti. Saha sonuçlarının da bir an önce düzeltilmesini isteyen Başkan Hacıosmanoğlu'nun bu arada Halilodzic'den futbolcular hakkında yaptığı, "İhanet ediyorlar" açıklamasıyla ilgili de ayrıntılı bir rapor aldığı öğrenildi.

OPERASYON OLABİLİR

Bu arada Halilhodzic'in rahatsızlık duyduğu, Trabzonspor kimliğine yakışmayacak oyun oynadıklarını iddia ettiği bazı futbolculara önümüzdeki günlerde para cezası verilebileceği, ya da kadro dışı bırakabileceği belirtildi. Boşnak çalıştırıcının bu konuda da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan tam yetki aldığı ifadesedildi.

ATASOY'DAN SERT ELEŞTİRİ

Takımın aldığı kötü sonuçlar nedeniyle teknik kadro ve yönetime bir tepki de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kongredeki rakiplerinden Metin Atasoy'dan geldi. Yönetimi sert şekilde eleştirdiği sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından, "Sürünerek mi, yürüyerek mi?" başlıklı bir açıklama yapan Metin Atasoy, şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık 2 aydır tüm yönetimsel ve sportif olumsuzluklara rağmen Trabzonsporumuz için tek olumsuz kelime yazmamaya çalıştım. Beni hep, (Her yeninin bir kredisi olmalıdır) ilkemle sayın başkan ve sayın teknik direktörün, (Bu sene şampiyonluğa oynayacağız ve zirveye çıkacağız) cümlesi frenledi. Ama şimdi görüyoruz ki birisi kulübü batırmayı ve transferlerle ilgili şaibe uzmanlığını, diğeri de (Paramı verin gideyim) tiyatrosunu oynuyor. Kendilerine bu kulübe gönül verenler adına şunu hatırlatmak isterim; zirveye tiyatroyla veya sürünerek değil, camiayla el ele yürünerek çıkılır."

YÜZLEŞME ANTRENMANI KAPATILDI

Trabzonspor'da Kardemir Karabükspor yenilgisinin ardından uzun süre yedek kulübesinden çıkmayan, daha sonra da taraftarların yanına giderek özür dileyen teknik direktör Halilhodzic, futbolcularıyla da görüşmedi. Takım, Kardemir Karabükspor maçının ardından da 2 gün izin yaptı.

Bu akşam saat 17.00'de toplanacak olan bordo mavililerin antrenmanı için basın menuplarının mesaj gönderildi. Gönderilen mesajda, bugünkü nantrenmanın basına ve taraftara kapalı yapılacağı belirtildi.

Futbolcularıyla, 'İhanet' suçlamasının ardından ilk kez karşı karşıya gelecek olan Halilhodzic'in yapmayı planladığı uzun toplantı sebebiyle antrenmana dışarıdan kimseyi istemediği için bu yüzden de çalışmanın taraftar ve basın mensuplarına kapatıldığı belirtildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Başkandan Halilhodzic'e Güvenoyu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement