Trabzonspor'da Altyapı Takımlarına Barbekü Partisi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Altyapı Takımlarına Barbekü Partisi

Trabzonspor\'da Altyapı Takımlarına Barbekü Partisi

Trabzonspor Kulübü, Türkiye şampiyonu olan U14, U16 ve U17 takımları ile birlikte Karadeniz grubu şampiyonu olan U15 takımı için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde barbekü partisi düzenlendi.

15.06.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Kulübü, Türkiye şampiyonu olan U14, U16 ve U17 takımları ile birlikte Karadeniz grubu şampiyonu olan U15 takımı için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde barbekü partisi düzenlendi.

Genel Sekreter Köksal Güney, yemek sonrası yaptığı konuşmada günümüz futbolunda alt yapının önemini göz ardı etmenin mümkün olmadığını söyledi. Güney, "Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz günden bu yana Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlumuz Sayın Sadi Tekelioğlu ile birlikte yapmış olduğumuz planlı ve programlı çalışmalarımızın meyvelerini aldık. Bu çalışmaların sonucunda U14, U15, U16 ve U17 kategorilerinde oynadığımız final karşılaşmalarından 3'ünü kazandık. Finalde kaybeden sporcularımızı da tebrik ediyorum. Trabzonsporluluk ahlakıyla yetişen tüm sporcularımıza ve alt yapı hocalarımıza bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Bu başarılar Trabzonspor'un geleceğini oluşturma adına duyduğumuz inancı arttırdığı gibi taraftarlarımıza da gelecek için büyük umut verdi. Başta Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu olmak üzere yönetim kurulumuz Trabzonspor altyapısının sağlıklı oluşması ve istenilen seviyeye gelmesi için radikal kararlar almıştır. Bu kararların sahada meyvesini vermeye başlaması mutluluk verici. Sizlerin yakaladığı bu başarılar alt yapıyla ilgili diğer hamlelerimizi de hayata geçirme adına bizlere şevk verdi. Burada bir parantez de teknik direktörümüz sayın Ersun Yanal için açmak istiyorum. Türkiye'nin önemli futbol adamı ve yeni sezonda bizi şampiyonluğa ulaştıracağına inandığımız teknik direktörümüz sayın Ersun Yanal'ın da alt yapıya verdiği önem sizlerin malumunuz. Trabzonspor alt yapısı geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonra da yetiştirdiği oyuncuları Trabzonspor'umuza ve Türk futboluna sunma misyonunu başarıyla devam ettirecektir. Son olarak sayın başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'nun siz genç sporcularımıza iletmemi istediği mesajı sizlerle paylaşmak isterim. Sevgili kardeşlerim; bugün elde ettiğiniz başarı bizleri mutlu etti. Bilmenizi isterim ki Trabzonspor'un geleceği sizlersiniz ve sizlere olan güvenimiz tamdır. A takımdaki formalarınız hazır. O formaların gerçek sahipleri sizlersiniz" dedi.

Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu ise, tüm takımları ortaya koydukları üstün performanstan dolayı kutladığını belirterek, "Bizler için güzel ve huzurlu bir sezonu geride bıraktık. Katıldığımız 4 turnuvanın 3'ünü şampiyon olarak tamamladık. Diğer takımımızda kıl payı kaçırdı. Gelecek yıl bu takımımız da istenilen şampiyonluğu kazanacaktır. Bununla birlikte lise takımımız Dünya şampiyonu oldu. Ayrıca U16 Milli Takımı'nın iki kaptanı bizim oyuncularımız. Bu ayrı bir başarı ve gurur kaynağı" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın altyapı sporcularıyla yakından ilgilendiğini dile getiren Tekelioğlu, "Ersun hocaya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Her yaş kategorisinden futbolcularımızı antrenmana aldı. Hatta 2003 doğumlu sporcularımızı bile özel çalışma programına dahil etti. İnşallah bundan sonra oyuncularımızı A takım forması altında izleyebiliriz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Genel Sekreter Köksal Güney ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Demir, Mehmet Terzi ve Köksal Sadıklar tarafından Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, U14 Teknik Direktörü Selçuk Sürmeneli, U15 Teknik Direktörü Harun Beklemiş, U16 Teknik Direktörü Salih Tekke, U17 Teknik Direktörü Ali Kemal Yılmaz ve minik sporcuların kulübe kazandırılmasında etkin rol oynayan Antrenör Salim Doğan'a birer plaket verildi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Altyapı Takımlarına Barbekü Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.


Advertisement