Trabzonspor'da 3 Yolcu Belli - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da 3 Yolcu Belli

Trabzonspor'un sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı Zokora, Colman ve Janko için gelecek teklifleri gündeme alacağı bildirildi.

20.04.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı Zokora, Colman ve Janko için gelecek teklifleri gündeme alacağı bildirildi. Bordo mavililerin ayrıca Colman için uzun süredir nabız yoklayan Beşiktaş'la takas görüşmesi yapabileceği de öğrenildi.

KOLAYLIK SAĞLANACAK

Teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Didier Zokora ile Gustavo Colman ve uzun zamandır kadroya giremeyen Marc Janko'nun sezon sonunda takımdan gönderilmesi kesinleşti. Üç futbolcu için de ilk etapta gelecek olan teklifleri değerlendirecek olan bordo mavili yönetimin futbolcuların alacaklarına karşılık bonservis bedellerinde de kolaylık sağlamayı planlıyor.

Uzun süredir Arjantinli futbolcu Gustavo Colman ile ilgilenen Beşiktaş'ın yeniden devreye girmesi durumunda siyah beyazlı takımla takasının gündeme gelebileceği belirtildi. Bordo mavililerin Colman'a karşılık Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek veya Oğuzhan'ın kendilerine verilmesini teklif edeceği ifadez edildi.

BOSİNGWA'YA HACIOSMANOĞLU'NDAN DA TEBRİK

Bordo mavili takıma transfer olduğu günden itibaren profesyonelliği ile göz dolduran ve bu anlamda takım arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışan Portekizli Jose Bosingwa'ya bir tebrik de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan geldi. Kayseri Erciyesspor maçının ardından Bosingwa'yı kutlayan Hacıosmanoğlu, "Gerek performansın, gerekse de kişiliğin ile bu takıma çok fazla değer kattın. Umarım uzun yıllar birlikte oluruz" dedi.

ZEKİ YAVRU'NUN TEŞEKKÜRÜ

Zokora'nın kadro dışı bırakılmasının ardından orta sahada görev yapmaya başlayan genç futbolcu Zeki Yavru, performansı ile büyük beğeni topladı. Sağbekteki performansı ile taraftarlarla yıldızı fazla barışmayan genç oyuncu, orta sahada kendisine güvenip formayı veren teknik sorumlu Hami Mandıralı'ya teşekkür etti. Zeki, "Kendime olan güvenimi geri getirdiği için çok mutluyum. Bundan sonraki süreçte takımım için elimden gelenin fazlasını yapacağım ama sizi mahcup etmemek için daha fazla çalışacağım" diyerek duyduğu minneti dile getirdi.

GAZİANTEPSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI YARIN BAŞLIYOR

Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından yarın saat 17.00'da yapacağı antrenmanla Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak. Antrenmanda Fransız futbolcu Florent Malouda'nın da takımla çalışacağı öğrenilirken takımdan ayrı çalışması kararlaştırılan Colman ve Zokora'nın affedilmesi beklenmiyor. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da 3 Yolcu Belli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement