Trabzonspor Başkanı: "Bu Gruptan Çıkarız" - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Başkanı: "Bu Gruptan Çıkarız"

Trabzonspor Başkanı: "Bu Gruptan Çıkarız"

Uefa Avrupa Ligi L Grubu'nda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla perşembe akşamı deplasmanda oynayacağı maçtan galibiyetle dönmeyi hedefledikleri belirten Trabzonspor Külübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Gruptan çıkacak güce sahibiz" dedi.

16.09.2014 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uefa Avrupa Ligi L Grubu'nda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla perşembe akşamı deplasmanda oynayacağı maçtan galibiyetle dönmeyi hedefledikleri belirten Trabzonspor Külübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Gruptan çıkacak güce sahibiz" dedi.

Metalist Kharkiv, Polonya'nın Legia Varşova ve Belçika'nın Lokeren takımları ile bir üst tura çıkabilmek için mücadele edeceklerini hatıratan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz sezonki başarıyı daha yukarılara taşımak istediklerini vurgularken şunları söyledi:

"Geçtiğimiz sezon tüm camiamızın gururlandığı başarılar elde ettik. Ancak bu yıl hedefimiz daha yukarısı. Hocamız tecrübesi ile bize bu anlamda ciddi katkılar yapacak. Yönetim olarak maddi sorumluluklarımızı yerine getirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Taraftarlarımız da manevi yönden bize sahip çıkıyor. Futbolcularımız da daha iyisini yapmak için ellerinden geleni yapıyor. Bu sezon 3 kulvarda da önemli başarılara ulaşacağımıza inanıyoruz."

ÜSTÜNSALİH: "NASIL BAŞLARSAK ÖYLE GİDER"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih ise Metalist Kharkiv ile oynayacakları müsabakaya değinirken çok kaliteli bir takıma sahip olduklarını dile getirdi. Üstünsalih, şöyle devam etti:

"Nasıl başlarsan öyle gider diye bir anlayış vardır. Bizde galibiyetle başlayıp grubu zaferlerle tamamlamak istiyoruz. Rakibimiz bu noktalarda olduğu için gücünü konuşmaya gerek yok. Onlarda kendi adlarına kazanmak için gereken mücadeleyi verecektir. Ancak biz hedeflerimiz doğrultusunda buradan kesinlikle zaferle ayrılmak istiyoruz."

METALİST'İ EZBERLEYEN HALİLHODZİC OYUNCULARINA DA EZBERLETECEK

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe maçında olduğu gibi Metalist Kharkiw'in bir çok maçını izledi. Bu maçlar sonucunda rakibin etkili ve zayıf yönlerini analiz eden Boşnak çalıştırıcı, futbolcularına da rakibi ezberletmeye başladı. Metalist karşısına Fenerbahçe maçından daha ofansif bir kadro ile çıkmaya hazırlanan Halilhodzic'in sakatlığı olmayan tüm yabancılara bu maçta görev vermesi bekleniyor.

PAPADOPOULOS SABIRSIZLANIYOR

Trabzonspor'un son dakika transferlerinden Yunan Avraam Papadopoulos, forma giymek için sabırsızlandığını söyledi. Fenerbahçe maçını yedek kulübesinden izleyen Papadopoulos, Trabzonspor'un çok kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu belirtti, şöyle konuştu:

"Ben de kendime bu takımda yer açmak istiyorum. Ligdeki yabancı sınırlaması bana göre rekabeti daha da artıracak. Bu konuda kendime güveniyorum. Tecrübemi ortaya koyup formayı kapacağım. Bu sezon elde edilecek başarılarda benimde payımın olmasını çok istiyorum."

TRABZONSPOR'DAN ÜYELERİNE ÇAĞRI

Trabzonspor Sicil Kurulu, 20 Kasım-20 Aralık 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Olağan Genel Kurul'a katılacak olan kulüp üyelerine bir çağrı yaptı. Kulüpten yapılan çağrı da, "Olağan Genel Kurul'a katılma hakkı elde edecek üyelerin 30 Eylül 2014 Salı günü mesai bitimine kadar mevcut aidat borcunu ödemesi gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Başkanı: 'Bu Gruptan Çıkarız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement