Trabzonspor Başkan Adayı Hekimoğlu'ndan "Dönüşümlü Başkanlık Modeli" Önerisi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Başkan Adayı Hekimoğlu'ndan "Dönüşümlü Başkanlık Modeli" Önerisi

Trabzonspor Başkan Adayı Hekimoğlu\'ndan "Dönüşümlü Başkanlık Modeli" Önerisi

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, Bordo Mavili camiada oluşan "dönüşümlü başkanlık" fikri üzerine açıklamalarda bulundu.

17.11.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, Bordo Mavili camiada oluşan "dönüşümlü başkanlık" fikri üzerine açıklamalarda bulundu.

Başkan adaylığını resmen açıkladığını ve yaklaşık 1 yıldır ciddi şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Hekimoğlu, bu yöndeki kararlılıklarından herhangi bir sapma olmadığının altını çizdi. Hekimoğlu "Bunu yaparken camiada oluşan gündeme de gözümüzü ve kulağımızı kapatamayız. Şartları iyi belirlenmiş, dönüşümlü başkanlık modeline olumsuz bakmıyoruz. Eğer kamuoyunda bu yönde bir fikir birliği oluşmuşsa, ki öyle görülüyor, biz buna 'hayır' demeyiz" ifadelerini kullandı.

Adaylığını henüz resmen açıklamayan ancak kamuoyunda ismi bu anlamda ön plana çıkan Muharrem Usta ile son seçimli genel kurulda aynı ekip içerisinde yer aldıklarını hatırlatan Celil Hekimoğlu, "Geçen sürede oluşan bazı fikir ayrılıkları nedeniyle yollarımız ayrıldı gibi görülse de dostluğumuz ve arkadaşlığımızda herhangi bir eksilme olmadı. Kendisiyle ve yakın çevresindeki ortak arkadaşlarımızla görüşmelerimiz sürekli devam ediyor. Bu yüzden bizim açımızdan kesin çizgiler söz konusu değil. Yapılacak özel bir protokolle 3 yıllık görev süremizin ilk 1.5 yılı bizim, ikinci 1.5 yılı da Sayın Muharrem Usta'nın başkanlığında bizlerin de için de olacağımız bir ekip hazırlanabilir. Eğer camia da bunu uygun görürse kendi açımızdan herhangi bir sorun söz konusu değil. Kulüp yeniden bir değişim ve dönüşüm ihtiyacındaysa, kuruluş döneminde büyüklerimizin gösterdiği bu özveriyi bizler de göstermeye hazırız" diye konuştu.

Gerek ekonomik, gerekse de yönetim oluşumu açısından hazırlıklarını son aşamaya getirdiklerini ve saha çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Hekimoğlu, "Gittiğimiz her yerde ilgi ve destek görüyoruz. Bu bizi hem sevindiriyor hem de umutlandırıyor. Bunun yanı sıra diğer muhtemel aday arkadaşlarımızla birlikte hareket etme dileği konusunda geri dönüşler alıyoruz. Bu temennileri görmezden gelmiyoruz. Zaten seçim sürecindeki temaslarımızı takip edenler gerek eski başkan adayları gerekse de muhtemel adaylığı düşünen isimlerle temaslarımızı görüyor, biliyorlar. O nedenle konuyla ilgili görüşlerimizi kamuoyuyla paylaşma ihtiyacı hissettik" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Başkan Adayı Hekimoğlu'ndan 'Dönüşümlü Başkanlık Modeli' Önerisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement