Trabzonspor Antrenmanında Kavga Çıktı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Antrenmanında Kavga Çıktı

Trabzonspor antrenmanında Aytaç Kara ve Alper Uludağ kavga etti, Şota futbolculara "Oynamak istiyorsanız oynayın yoksa ikinizi de göndereceğim." diye bağırdı.

24.07.2015 19:06  Güncelleme: 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un antrenmanında çift kale maç sırasında futbolculardan Aytaç Kara ve Alper Uludağ arasında tartışma ve itişme yaşandı.

Aynı takımda savunmada oynayan Aytaç Kara ve Alper Uludağ, bir pozisyon sırasında tartışarak birbirlerini ittiler. Erkan Zengin ve kaleci İbrahim Demir araya girerek gerginliğin büyümesini engelledi.

"İKİNİZİ DE GÖNDERECEĞİM"

Teknik direktör Arveladze'de iki futbolcuya, "Oyun oynamak istiyor musunuz? O zaman devam edin. Yoksa ikinizi de göndereceğim şimdi" dedi.

Bu arada Arveladze'nin, antrenman bitiminde saha kenarında esprili şekilde "Bugün para kazandık" ifadesi dikkati çekti.

Trabzonspor Antrenmanında Kavga Çıktı

Son Dakika Spor Trabzonspor Antrenmanında Kavga Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Zulfu Yuksel: Aziz baskanim , alacak tiniz bu Sota yi , fenerbahce nin tum alt yapisinin basina , ne futbolcular , ne yildizlar yetistirirdi ..!.. Fenerbahce kendi kaynaariyla buyuk yildizlar edinerek hem maddi kazanc , hem de cok daha fazla bir itibara kavusurdu ..!.. Trabzonspora , avrupa da buyuk basari lar dilerim , ozelliklede Sota ya , Avrupa da buyuk gurur kaynagimiz olmustur her zaman trabzonspor , bu sene insallah , cok daha buyuk basarilar a imza atmasi dilegim ile , yolun acik olsun trabzon , yolun acik olsun Sota ..! 2 3 Yanıtla
  • &!: yiyin birbirinizi 0 3 Yanıtla
  • Host: Arpaları fazla geldı ıtlerın 0 2 Yanıtla
  • teketek: mallar mi lan bunlar 1 1 Yanıtla
  • Efe: Sota haciosman oglu ve mevcut kadro ts nin sonu olacak! 0 1 Yanıtla
  • ak: olmazsa uzatmayin hemen seçim 0 0 Yanıtla
  • hasan Akın akcaabat ışıklar köyüöz trabzon spor: Siz yazı yazanlar trabzonlu değilsiniz bu bir futbol takimi ve bunlarıda canabı hak yarattı sinirli anlarıda olacak bi ufak sürdüşme oldu diye sizde insanlıkdan cıktınız lütfen bizler önce müslümanız elham tülillah önce birlik 0 0 Yanıtla

Advertisement