Trabzon CHP'de Görkemli Aday Tanıtımı - Son Dakika
Yerel

Trabzon CHP'de Görkemli Aday Tanıtımı

Trabzon CHP\'de Görkemli Aday Tanıtımı

CHP Trabzon İl Başkanlığı, genel seçimler için aday adaylığı başvurusunda bulunan isimleri görkemli bir toplantıyla tanıttı.

12.03.2015 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Trabzon İl Başkanlığı, genel seçimler için aday adaylığı başvurusunda bulunan isimleri görkemli bir toplantıyla tanıttı.

Trabzon CHP İl Başkanlığı, 7 Haziran'da yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi bir Otel'in toplantı salonunda aday adaylığı için başvuruda bulunan 18 adayını coşkulu bir şekilde tanıttı. Tanıtım toplantısına CHP Trabzon Milletvekili ve aynı zamanda Parti Meclisi Üyesi olan Volkan Canalioğlu da katıldı.

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun yaptığı konuşmasında, 12 Mart günü Trabzon'da Türkiye seslenmenin çok anlamlı olduğunu belirterek, "Tam 44 yıl önce ülkemizin üzerine kara bulut gibi çöken, demokrasiye balyoz gibi inen darbenin yıl dönümündeyiz. Sözüm ona 13 yıldır darbe karşıtıyım diyerek, halkımızdan ne yazık ki destek alan AK Parti Sivil Darbesi ile ömrümüzden ömür almıştır. 12 Mart günü Trabzon'dan Türkiye'ye seslenmek bu nedenle çok anlamlıdır. Barış eşitlik, özgürlük ve adalet yoluna baş koymuş CHP'nin çok değerli pırıl pırıl, 18 aday adayı arkadaşım mutlu huzurlu ve özgür Türkiye için yola çıktılar. Bu çok uzun ve zahmetli yolda onurlu yürüyüşlerinde CHP Trabzon örgütü olarak sabır ve metanetle sürdürdüğümüz çalışmalarımız, parti içi demokrasi ve iç barışın içselleştirilmesi ile ilgiliydi. Gün birlik ve beraberlik günüdür. 21 Mart'ta yapacağımız eğilim yoklaması ile ilk 6 arkadaşımızı belirleyeceğiz. Her biri bir birinden kıymetli olan aday adaylarımız Trabzon'un her köşesinde dertlerin CHP iktidarında nasıl çözüleceğini anlatacaktır. Bizim ve aday adayı arkadaşlarımız için çok büyük gururdur halkımıza gerçekleri anlatmak. Trabzon ve Türkiye'nin aydınlık yüze çok ihtiyacı vardır. AK Partinin yollarına taş koyuyoruz taş koyacağız. Yolumuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

Uzun'un yaptığı konuşmanın ardından Trabzon CHP Milletvekili Aday Adayı olan 18 aday basına ve parti üyelerine tanıtıldı. Sırasıyla Müslim Tokgöz, Umut Topal, Ramis Uzun, Nuri Aydın Mustafa Aydın, İlker Bakioğlu, Adnan Beşir, Cemil Bozbaş, Volkan Canalioğlu, Yavuz Karan, Ahmet Kaya, İsmail Kaynar, Ferda Kudunoğlu, Haluk Pekşen, Mustafa Kul, Murat Özçilingir, Ali Türen Öztürk ve Osman Şahinler sahneye çıkarak partilileri selamladılar. Daha sonra aday adayları 5 dakikalık süre ile bir konuşma yaparak partililere neden aday olduklarını açıkladılar.

"6 MİLLETVEKİLLİĞİNE TALİBİZ"

CHP Trabzon Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Volkan Canalioğlu, tanıtıp toplantısında yaptığı konuşmada, işlerinin sevgi olduğunu belirterek, "Bizim işimiz sevgidir. Gönüller yapmaya geldik. Bizim davamız var. Bu dava 12 yıldır ülkemizi yasaklarla, yolsuzluklarla yöneten harami saltanata son verme davasıdır. Bu dava hepimizin davasıdır. Biz 18 adayın milletvekili olma zorunluluğu yoktur. Hepimizin iktidar olma zorunluluğu vardır. Ülkenin yönetimine talip olan CHP'nin mensupları olarak elbette kol kola omuz omuza birlik ve beraberlik içinde bu davaya katkı sağlayacağız. İktidara gitme noktasında yol alacağız. Bizler 1 milletvekilline değil, 2 milletvekilline değil 6 milletvekilline talip olacağız. Küçük düşünmeyelim arkadaşlar" ifadesini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon CHP'de Görkemli Aday Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement