Toyota'dan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 260 Adet Coralla - Son Dakika
Güncel

Toyota'dan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 260 Adet Coralla

Emniyet Genel Müdürlüğü, bünyesine katacağı 260 araç için tercihini Toyota Corolla’dan yana kullandı.

21.11.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Genel Müdürlüğü, bünyesine katacağı 260 araç için tercihini Toyota Corolla'dan yana kullandı.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, trafik polislerinin hizmetine verilecek 260 adet Corolla, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne teslim edilen Corolla'lar şehir içi trafik denetiminin yanında otoyol güvenliği ve trafik uygulamalarında da hizmet verecek. Otoyol trafik polisleri için özel olarak tasarlanan Corolla'ların üstünde ise kayar yazı panosu bulunacak. Avrupa'da olduğu gibi sürücüleri uyaran bu yazı levhaları sayesinde trafik polisleri, hızla akan otoyol trafiğinde sürücüler ile iletişim halinde olacaklar. Böylece otoyol trafik polislerinin uyarı mesajları sürücülere doğrudan iletilebilecek.

Amerikan Otoyol Güvenliği'nden 5 Yıldız

Türkiye'de üretilip satışa sunulan Corolla, ocak-eylül döneminde 9 bin 965 adetlik satışıyla, perakende olarak en çok satılan otomobil olmayı başarmıştı. Dünyada tüm zamanların en çok satılan otomobili ünvanını elinde bulunduran Toyota Corolla, perakende satış başarısının yanı sıra filo müşterilerinin de öncelikli tercihi oldu. 11'inci nesil Corolla teknolojik üstünlüğünün yanı sıra Amerikan Ulusal Otoyol Trafik Güvenliği İdaresi'nin (NHTSA) yaptığı ayrıntılı genel güvenlik değerlendirme sonucunda en yüksek puan olan 5 yıldızı alarak Toyota'nın güvenliğe verdiği önemi kanıtladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Toyota'dan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 260 Adet Coralla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement