Torul'da Milli Piyango Çekilişi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Torul'da Milli Piyango Çekilişi Yapıldı

Torul\'da Milli Piyango Çekilişi Yapıldı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde, Belediye Başkanlığı ve Milli Piyango İdaresi iş birliğiyle 9 Eylül Milli Piyango özel çekilişi gerçekleştirildi.

10.09.2015 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde, Belediye Başkanlığı ve Milli Piyango İdaresi iş birliğiyle 9 Eylül Milli Piyango özel çekilişi gerçekleştirildi.

Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen programa Torul Kaymakam Vekili Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Milli Piyango İdaresi'nden gelen 12 kişilik heyet, Torul noteri, kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

ŞEHİTLERE SAYGI YÜRÜYÜŞÜNE MİLLİ PİYANGO JESTİ

Saat 14.00'da başlayan çekilişler 18.00'a kadar devam ederken büyük iki ikramiye ve amorti çekilişleri ilçede yapılan "Şehitlere Saygı Yürüyüşü" sebebiyle akşam 19.00'da başladı.

2 MİLYONLUK İKRAMİYE 4'E BÖLÜNDÜ

Büyük ikramiye çekiliş butonuna basan Belediye başkanı Nidai Köroğlu, çekilişin ülke ve millet adına hayırlar getirmesini temenni ederken, şanslı biletin satıldığı il ise Ankara-Merkez, İstanbul-Merkez, İstanbul-Merkez, İzmir-Merkez olduğu öğrenildi. "142838" sayılı bilet, 2 milyon TL ikramiye kazandırdı.

İlçe Jandarma Komutanı Talip Kahraman, İlçe Emniyet Amiri Celal Yurdakul, İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Bedir, Belediye Meclis Üyesi Enver Gül, Belediye Mali Hizmetler Müdürü Ali Özkan, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kemal Ceylan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Yaşar Bayram ve Şoförler Odası başkanı Bekir Yiğit 9 Eylül büyük ikramiye, amorti ve hediye çekilişlerini gerçekleştiren isimler oldu.

TORUL HALKINA 5 ADET LCD TV DAĞITILDI

Milli Piyango İdaresi tarafından ilçe halkına çekilişle 5 adet 82 ekran LED TV dağıtılırken kazanan talihliler arasında yer alan Ankara'da yaşayan ve aslen Torullu olan Neşe Özdemir, kazandığı televizyonu Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesine bağışladı.

Program sonrası Ankara'dan gelen Milli Piyango heyeti başta Belediye başkanı Nidai Köroğlu olmak üzere, emeği geçen herkese ve sıcak karşılamalarından dolayı Torul halkına teşekkürlerini sunarken, organizasyon hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torul'da Milli Piyango Çekilişi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement