Torrent'i İndirmeden İzleyin! - Son Dakika
Teknoloji

Torrent'i İndirmeden İzleyin!

Video torrent'lerini indirmeden, web üzerinden izlemeye izin veren ilginç site yayında!

30.10.2014 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torrent'leri indirmeden, "akış" yaparak izleme fikri çılgınca gelebilir ancakadındaki bir web sitesi, tam da bu hizmeti vermeye başladı. Site, favori dizinizi hiç beklemeden izlemenize izin veriyor; ancak ne kadar ayakta kalacağı çok şüpheli.

Torrent'leri indirmeden, web üzerinden akışla izleme fikri daha önce Popcorn Time ile ortaya çıkmıştı. Popcorn Time'ın kafası birkaç kez ezilmiş, hizmet hayatta kalmayı başaramamıştı. MPAA'yı harekete geçireceği belli olan yeni Joker ise popüler torrent dosyalarında oldukça başarılı görünüyor. Teknoloji blog'u Gizmodo, yaptığı testlerde Teenage Mutant Ninja Turtles'ı sadece birkaç saniye içinde izlemeye başlayabildiğini söylüyor. Bir torrent'i izlemeye başlamak için siteye torrent'in bağlantısını kopyalayıp yapıştırmanız, veya PC'nizdeki torrent'i göstermeniz gerekiyor.

Web sitesini kimin kurduğu bilinmiyor, çünkübir proxy arkasında gizlenmiş. Bu siteyi kullanarak lisanslı içerikleri izlemenin, kanunlar önünde torrent'leri korsan olarak indirmekten muhtemelen farklı olmayacağını hatırlatalım.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Torrent'i İndirmeden İzleyin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de incelemelerde bulundu
    15:39 Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de incelemelerde bulundu

    Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, İslahiye ilçesinde yapımı devam eden iş yerlerini incelemek üzere İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu ve Belediye Başkanı Kemal Vural ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi'ne ziyarette bulundu. Daha sonra ise Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Yeşil Endüstri Bölgesi ilan edilen Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

  • vivo V30 Lite: 80W Hızlı Şarj ve 4 Yıl Pil Garantisi
    15:18 vivo V30 Lite: 80W Hızlı Şarj ve 4 Yıl Pil Garantisi

    vivo, V30 modelinin ardından uygun fiyatlı V30 Lite modelini Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor. V30 Lite, 80W Hızlı Şarj teknolojisi ve 4 yıl pil garantisi ile dikkat çekiyor. Telefon sadece 30 dakikada yüzde 80 şarj olabiliyor. Ayrıca, 120 Hz Ultra Vision AMOLED ekranı ve pil sağlığı takip fonksiyonu gibi özelliklerle kullanıcılara üst seviye bir deneyim sunuyor.

  • Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Bilimin 175 Yıldır Çözemediği Gizemi Ortaya Çıkardı
    15:18 Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Bilimin 175 Yıldır Çözemediği Gizemi Ortaya Çıkardı

    Türk fizikçi Furkan Öztürk, Harvard Üniversitesi Fizik Bölümünden 'Gertrude ve Maurice Goldhaber' ödülünü kazandı. Öztürk'ün çalışması, homokiral moleküllerin kökenini aydınlatarak bilim çevrelerinde çığır açıcı bir keşif olarak değerlendirildi. Öztürk, doktora derecesini aldıktan sonra kendi laboratuvarını açmayı ve yaşamın kökenleri üzerine yoğunlaşan araştırmalarını sürdürmeyi planlıyor.

  • Sağlık Bakanlığı, Randevu Sisteminde Yeni Adımlar Atıyor
    15:18 Sağlık Bakanlığı, Randevu Sisteminde Yeni Adımlar Atıyor

    Son zamanlarda vatandaşlar, özellikle diş ve göz hastalıkları gibi kliniklerinden randevu alma konusunda büyük zorluklar yaşıyor. Sağlık Bakanlığı, bu soruna çözüm olarak 1 gün öncesinden onaylanmamış randevuları geçersiz kabul edecek yeni bir sistem kullanmaya başlayacak. Bu sistemle randevu alamama sorunu kalıcı olarak çözülmeye çalışılacak.

  • Oldboy Dizisi Yolda
    15:10 Oldboy Dizisi Yolda

    2003 yılında seyirciye sunulan Oldboy filmi, yapımcısı Park Chan-wook tarafından dizi versiyonu için hazırlanıyor. Lionsgate Television firmasıyla anlaşma yapılan dizi, İngilizce dilinde olacak ve yoğun duygusal derinlik taşıyacak. Çekimlerin ne zaman başlayacağı ve yayın tarihi henüz belirsiz.

  • Netflix, 2024'ün ilk çeyreğinde 10 milyon yeni abone kazandı
    15:10 Netflix, 2024'ün ilk çeyreğinde 10 milyon yeni abone kazandı

    Netflix'in yayımladığı mali rapora göre, 2024'ün ilk çeyreğinde 9.33 milyar dolar gelir elde ederek 10 milyon yeni abone kazandığı açıklandı. Şirketin beklentileri aşması ve reklamlı plan tercih eden abonelerin yüzde 40'ının gelir kaynağı olması dikkat çekti.

  • vivo V30e 5G lansman tarihi ve beklenen özellikleri
    15:10 vivo V30e 5G lansman tarihi ve beklenen özellikleri

    Android telefon piyasasına yeni bir seçenek olarak eklenen vivo V30e 5G'nin lansman tarihi ve beklenen özellikleri açıklandı. Hindistan'da 2 Mayıs'ta piyasaya sürülecek olan telefon, en ince telefon olarak tanıtılacak. 7.69 mm kalınlığı ve 5,500 mAh bataryası ile dikkat çeken V30e 5G, kullanıcılara iyi bir deneyim sunacak. Ayrıca, 6.78 inçlik Full HD+ AMOLED ekran, Snapdragon 6 Gen 1 işlemci, 16GB RAM, 128GB ve 256GB depolama seçenekleri gibi özelliklere sahip olacak.

  • Razer, mobil oyunculuğa odaklanan yeni gamepad modelini tanıttı
    15:09 Razer, mobil oyunculuğa odaklanan yeni gamepad modelini tanıttı

    Razer Kishi Ultra adlı yeni mobil oyun kontrolcüsü, Android/iOS/PC için kullanılabiliyor. Ergonomik tasarımı ve ışıklandırma detayıyla dikkat çekiyor. Kishi Ultra, konsol ve PC gamepad'lerine benzer özelliklere sahip. Android telefon, iPhone ve iPad mini gibi 8 inç'e kadar tabletlerle uyumlu olacak. Ayrıca Razer'ın HD haptics özelliğini de destekliyor. Kishi Ultra fiyatı 149,99 dolar olarak belirlendi.

  • 14 yaşındaki çocuk geri dönüşüm malzemeleriyle teknolojik aletler yaptı
    14:33 14 yaşındaki çocuk geri dönüşüm malzemeleriyle teknolojik aletler yaptı

    Hakkari'nin Derecik ilçesinde yaşayan Aram Kaynak, atık malzemelerden yaptığı robotik malzemelerle büyük beğeni topladı. 2 yıl önce hobi olarak başladığı çalışmayla şimdi teknolojik aletler yapıyor.

  • TRAC Balıkesir Şubesi Dünya Amatör Telsizcilik Gününü Kutladı
    14:09 TRAC Balıkesir Şubesi Dünya Amatör Telsizcilik Gününü Kutladı

    Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Balıkesir Şubesi, Dünya Amatör Telsizcilik Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Uluslararası Amatör Radyo Birliği'nin kuruluş günü olan 18 Nisan, dünya genelinde amatör telsizcilik kuruluşları tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Amatör telsizciliğin iletişim gücünü bireylere veren önemli bir hobi olduğunu belirten TRAC Balıkesir Şubesi Dernek Başkan Yardımcısı Soner Targut, önümüzdeki yıl Amatör Telsizcilerin 100. yılını kutlayacaklarını ve daha kapsamlı etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını ifade etti.


Advertisement