Toroslar'da Kaldırım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Toroslar'da Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Toroslar\'da Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güneykent Mahallesi’nde gerçekleştirilen kilit parke kaldırım çalışmaları devam ediyor.

07.07.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güneykent Mahallesi'nde gerçekleştirilen kilit parke kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Toroslar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde sürdürülen kaldırım çalışmalarına hız verildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Güneykent Mahallesi'nde kilit parke kaldırım çalışması gerçekleştiriyor. Toroslar belediye başkanı Hamit Tuna, çalışmaları yerinde inceledi. Güneykent Mahalle Muhtarı Mustafa Ertong'un da eşlik ettiği mahalle gezisi sırasında kaldırımların engelli vatandaşların rahatlıkla inip çıkmalarına uygun bir şekilde yapılması yönünde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat veren Başkan Tuna, bölgedeki üç toplu konut alanından biri olan Güneykent'i ada içi çevre düzenleme çalışmalarıyla da baştan aşağı yenilediklerini kaydetti. Öncelikli olarak kaldırım eksiği bulunan mahallelerde kaldırım çalışması yaptıklarını vurgulayan Tuna, "Ada içi çevre düzenleme çalışmaları yaptığımız Güneykent Mahallemizde kaldırım eksiği bulunan sokaklarda kilit parke kaldırım çalışması yaparak, kaldırım eksikliklerini gideriyoruz. Bu mahallemizde de kaldırım çalışmaları bittikten sonra yollarımızı projeli yol olarak düzenleyerek, aydınlatma ve asfalt ile bütünleştireceğiz. Ada içlerinde park yapabileceğimiz alanları da düzenliyoruz. Artezyen sistemi de kazarak su sorununa çözüm bulduk. Bu mahallemiz, uyguladığımız renkli adalar projesiyle de tamamlandığında bir eksiği kalmayacaktır" dedi.

Mahalle Muhtarı Ertong da mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Tuna'ya teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toroslar'da Kaldırım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement