Torbalı'da Kaza: 2'si Çocuk 4 Ölü - Son Dakika
Güncel

Torbalı'da Kaza: 2'si Çocuk 4 Ölü

Torbalı\'da Kaza: 2\'si Çocuk 4 Ölü

İzmir' in Torbalı İlçesi'nde, hafif ticari araç karşı yönden gelen minibüs ile çarpıştı. Kazada 2'si çocuk 4 kişi öldü, 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.

01.08.2015 16:35  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir' in Torbalı İlçesi'nde meydana gelen kazada 2'si çocuk 4 kişi öldü, 2'si çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılar Torbalı ve İzmir'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

HAFİF TİCARİ ARAÇ KARŞI YÖNDEN GELEN MİNİBÜSLE ÇARPIŞTI

Kaza, saat 09.30 sıralarında, Selçuk-Torbalı karayolunun 5'inci kilometresinde, Tulum Mahallesi Mevkii'nde meydana geldi. İbrahim Çalışkan, yakınlarıyla birlikte Bayındır'dan Kuşadası'na denize gitmek için yönetimindeki 09 NM 430 plakalı hafif ticari araçla yola çıktı.

Çalışkan'ın yönetimindeki araç, karşı yönden gelen 23 yaşındaki Gürhan Ekici yönetimindeki 35 TCK 77 plakalı minibüs ile çarpıştı.

2'Sİ ÇOCUK 4 KİŞİ CAN VERDİ

Çarpışmanın etkisiyle, içinde 4'ü çocuk 8 kişinin bulunduğu hafif ticari araç, yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Araçtaki 32 yaşındaki Özlem Çıtak, çocukları 2.5 yaşındaki Birgül Çıtak ve 11 yaşındaki Umut Can Çıtak ile 32 yaşındaki Mehmet Sarıbaş kaza yerinde öldü.

YARALILAR İKİ AYRI HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kazada İbrahim Çalışkan, 7 yaşındaki Serpil Çıtak, 8 yaşındaki Ayşe Kibar Çıtak, eşi ve iki çocuğunu kaybeden 39 yaşındaki Ergün Çıtak, yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Selçuk, Torbalı, Ege Üniversitesi ile Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılıp, tedavi altına alındı.

Yoldan geçenlerin Birgül Çıtak'ı hastaneye yetiştirmeye çalıştığı ancak küçük çocuğun kurtarılamadığı ifade edildi.

MİNİBÜSTEN BİRA ŞİŞELERİ ÇIKTI

Denize giden ailenin bulunduğu araca çarpan Ekici'nin kullandığı minibüste bira şişeleri çıktı.

MİNBÜS ŞOFÖRÜ 3.12 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Ekici ve kaza sırasında minibüsün arka koltuğunda uyuduğu belirtilen kardeşi Günay Ekici yaralandı. Gürhan Ekici'nin, 3.12 promil alkollü olduğu belirtildi.

Jandarma olayla ilgili sürücü Gürhan Ekici'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torbalı'da Kaza: 2'si Çocuk 4 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Habip : Akıl mantık chp akp koalisyonu gerektiriyor.Ancak bu Recep beye uymaz.demekki Recep Bey vesayeti hakim. 1 2 Yanıtla
  • cevahir: yüzde elliyi evde zor tutuyordunuz o koyunlar gitsin savaşa biz gitmeyiz chp hdp birliği 0 1 Yanıtla
  • Habip : Recep Bey in demokrasi anlayışı hep kendisine 0 1 Yanıtla
  • kazayi an ve an yasayip yaralilari o aractan cikar: Allah rahmet eylesin keske hepsini kurtara bilseydim yanliz arkadaslar umutcan o anda bir motorlu trafik polisi yuzunden hayatini kaybetti. Bana biraksa onu ordan cikarip hastaneye gondere bilirdim 0 0 Yanıtla
  • Egemen: Mal habip 0 0 Yanıtla

Advertisement