Toplumsal ve Kurumsal Çatışmalar Tartışılıyor - Son Dakika
Yerel

Toplumsal ve Kurumsal Çatışmalar Tartışılıyor

Toplumsal ve Kurumsal Çatışmalar Tartışılıyor

Gölyaka Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “1. Ulusal Toplumsal ve Kurumsal Çatışmalar/Çözümler Kongresi” (TOKUÇÇ), 8-10 Ekim 2015 tarihleri arasında, Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

18.09.2015 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölyaka Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "1. Ulusal Toplumsal ve Kurumsal Çatışmalar/Çözümler Kongresi" (TOKUÇÇ), 8-10 Ekim 2015 tarihleri arasında, Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Toplumsal ve kurumsal çatışmalara yol açan nedenlerin analizi, çatışmaların verimi arttırıcı yönde yönetilmesi ve çözüm önerilerinin tartışılmasına yönelik düzenlenecek Kongreye, iletişim, sosyoloji, siyaset, ekonomi, hukuk, eğitim, turizm, sanat, işletme ve sağlık alanındaki akademisyenler, araştırmacılar, medya çalışanları ile öğrencilerin katılması bekleniyor.

1. Ulusal Toplumsal ve Kurumsal Çatışmalar/Çözümler Kongresi'nde; kurumsal, toplumsal çatışmalar ve çözüm önerileriyle ilgili özgün, orijinal, araştırmaya dayalı, örneklemeli ve uygulamalı bildirilere, yeni araştırma metotlarıyla yapılan çalışmalara yer verilecek.

3 gün sürecek Kongrede Sağlık İletişimi, Siyasal İletişim, Sanat İletişimi, Eğitim İletişimi, Ekonomide İletişim, İnanç ve İletişim, İletişim Hukuku, Bilgi Teknolojileri başlıklarının yanı sıra Kent, Kentleşme, Çevre, Sosyal Sorumluluk, Etik, Yoksulluk, Yoksunluk, Eşitsizlik, Toplum ve Kurumsal Nefret Suçları, Medya ve Kadın, Tüketim ve Yeni Toplumsal Hareketler, Medya Araştırmaları konularındaki son gelişmeler, yeni araştırmalar, çeşitli kurumlarca yapılan çalışmalar, uygulamalarda ortaya çıkan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında katılımcılar bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

Kongre ile ilgili detaylı bilgilere http://www.tokucc.com/ internet adresinden ulaşılabilir. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toplumsal ve Kurumsal Çatışmalar Tartışılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement