Topakkaya Belediyesi'nde İşçilerin Zam Sevinci - Son Dakika
Yerel

Topakkaya Belediyesi'nde İşçilerin Zam Sevinci

Topakkaya Belediyesi\'nde İşçilerin Zam Sevinci

Aksaray’da Hak-iş Hizmet-iş Sendikası ile Topakkaya Belediye Başkanlığı arasında devam eden Toplu iş Sözleşme görüşmelerinde uzlaşma sağlanarak Toplu iş Sözleşmesi imzalandı.

13.12.2015 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da Hak-iş Hizmet-iş Sendikası ile Topakkaya Belediye Başkanlığı arasında devam eden Toplu iş Sözleşme görüşmelerinde uzlaşma sağlanarak Toplu iş Sözleşmesi imzalandı.

Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, belediye çalışanlarını her zaman gözettiklerini belirterek, daha modern ve yaşanabilir bir ücret almaları için her yıl gerekli zam ve yardım desteklerini yaptıklarını söyledi. Başkan Akbulut, işçilerin belediye için çok önemli unsurlar olduğuna dikkat çekerek, çalışmalarının karşılığını alın terleri kurumadan verdiklerini kaydetti. Akbulut, yapılan anlaşmanın hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Hizmet-iş Sendikası Aksaray Şube Başkanı Nedim Deniz, Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut'un belediyede çalışan işçileri sevindirdiğini belirterek, "Toplu iş sözleşmesi 1 yıl olarak akdedilmiştir. İmzalanan Toplu iş Sözleşmesine göre çalışan üyelerimizin ücretlerine % 12 oranında artış yapılmış olup, net 150 TL zam yapılmıştır. İşçilerin almakta oldukları Sosyal yardımlara da % 10 oranında artış yapılmış olup, ilaveten 1 ton kömür yardımı yapılacaktır. Ayrıca üyelerimizin yüksekokul ve üniversiteye giden her bir öğrenci için aylık net 300 TL eğitim yardımı yapılacaktır" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Topakkaya Belediyesi'nde İşçilerin Zam Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement