Tolgay Önce Beşiktaş'a, Sonra Trabzon'a Şimdi Tekrar Beşiktaş'a - Son Dakika
Spor

Tolgay Önce Beşiktaş'a, Sonra Trabzon'a Şimdi Tekrar Beşiktaş'a

Trabzonspor, Tolgay Arslan'la anlaşmaya varıldığı açıklamasından kısa bir süre sonra transferden vazgeçti. Beşiktaş, geç saatlerde Tolgay transferinde mutlu sona ulaştı.

26.01.2015 08:11  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, Tolgay Arslan'la anlaşmaya varıldığı açıklamasından kısa bir süre sonra transferden vazgeçtiğini duyurdu. Beşiktaş Pazar gecesi geç saatlerde Tolgay transferinde mutlu sona ulaştı.

TRABZON, TOLGAY'DAN VAZGEÇTİ

Bordo-mavili ekip resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Dün akşam itibariyle bütün şartlarda anlaştığımız, kendisinin ve babasının da isteğiyle Trabzonspor'a gelmeyi kabul eden Tolgay Arslan'ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şu an itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi.

BEŞİKTAŞ'IN İKİ KATI PARAYA İKNA OLMUŞTU

Akşam saatlerinde Trabzonspor ile Hamburg oyuncusu Tolgay Arslan'ın anlaştığı duyurulmuştu. Dün akşam teknik direktör Ersun Yanal ile Almanya'ya giden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Tolgay ile anlaştığı ifade edilmişti. Trabzonspor'un Hamburg kulübünü ve Tolgay'ı Beşiktaş'ın iki katı yani 2 milyon euro vererek ikna ettiği belirtilmişti.

BEŞİKTAŞ MUTLU SONA ULAŞTI

Tolgay'ın Beşiktaş'a söz vermesine rağmen babasına, menajerine ve Hamburg kulübüne daha fazla para teklif eden Trabzonspor bu transferde umduğunu bulamadı. Beşiktaş Pazar gecesi geç saatlerde Tolgay transferinde mutlu sona ulaştı.

3,5 YILLIK SÖZLEŞME

Trabzonspor'un Almanya'ya çıkarma yapması üzerine bu ülkeye giden Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları gelişmeleri dakika dakika takip ederken Tolgay'la da bir araya geldi. Oyuncu siyah-beyazlı forma ile Almanya'da poz verdi. Torunoğulları'nın, gurbetçi oyuncuyla 3.5 yıllık anlaşma sağladığı ve oyuncunun imzayı attığı belirlendi. Bu gelişmelerin ardından Tolgay Arslan'ın bugün öğle saatlerinde İstanbul'a geleceği ve transferin sonlanacağı belirtildi.

Tolgay Önce Beşiktaş\'a, Sonra Trabzon\'a Şimdi Tekrar Beşiktaş\'a
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Tolgay Önce Beşiktaş'a, Sonra Trabzon'a Şimdi Tekrar Beşiktaş'a - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bjk: Böyle dansözler ancak gazinolara yakışır bu adam mesleğini değil parasını düşünüyor para geçici meslek kalıcı bir beşiktaşlı olarak BU GİBİ DANSÖZLERİ TAKIMA ALAN YÖNETİCLER BENCE DEĞERSİZDİR. BU ADAMLAR YARIN PARA İÇİN HERŞEYİ YAPARLAR. BURDA BAŞKA TAKIMA LAF ATACAĞINIZA ALDIĞINIZ FUTBOLCUNUN KİŞİLİĞİNE BAKIN ESKİDEN FUTBOLCU BJK Lİ FENERLİ GS Lİ TRABZONLU OLMAK İÇİN UĞRAŞIRDI ŞİMDİ DOLAR EURO PEŞİNDE ZATEN GURBETÇİ DEMEK PARAGÖZ DEMEK. 20 2 Yanıtla
  • lazrail 61: bu adam şeref yoksunu birisidir. 8 12 Yanıtla
  • Korkut Ata: Bu gs fb ts yi anlamıyorum. Beşiktaş buluyo anlaşıyo hemen birileri zıplıyo. ulan sizin scoot ekibiniz yok mu. neden piyasayı yükseltiyonuz. Yok arkadaş Bjk gizli anlaşma yapmayı öğrenirse süper olucak. yoksa sinekler çöreklenir hep böyle 10 4 Yanıtla
  • dede: babası trabzonu araya sokmuş sanırım. sonra oyuncu trabzonda oynamayı reddedince trabzon vazgeçtik gibi bir açıklama yapmış. 5 6 Yanıtla

Advertisement