Tokatlı Kadınlar Görme Engelli Öğrencilere Kitap Okudu - Son Dakika
Güncel

Tokatlı Kadınlar Görme Engelli Öğrencilere Kitap Okudu

Tokatlı Kadınlar Görme Engelli Öğrencilere Kitap Okudu

Tokatlı kadınlar görme engelli öğrencilere kitap okudu TOKAT"ta kadınların oluşturduğu 'Kitap Okuma Grubu ve Beyazay Derneği' üyeleri Mehmet Akif Ersoy Görme Engelliler Okulu'nda öğrencilere kitap okudu.

25.12.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokatlı kadınlar görme engelli öğrencilere kitap okudu

TOKAT"ta kadınların oluşturduğu 'Kitap Okuma Grubu ve Beyazay Derneği' üyeleri Mehmet Akif Ersoy Görme Engelliler Okulu'nda öğrencilere kitap okudu.

Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Gönülden Gelen Sesler' projesi kapsamında bu kez kadınlardan oluşan 'Kitap Okuma Grubu ve Beyazay Derneği' üyeleri görme engelli öğrenciler ile bir araya geldi. Okulun kütüphane salonunda düzenlenen programda görme engelli öğrenciler yaş gruplarına göre iki gruba ayrıldı. Öğrencilere dernek üyesi kadınlar tarafından kitap okundu.

Görme engelli öğrenciler ile bir arada olmaktan çok mutlu oldukları ifade eden Kitap Okuma Grubu Başkanı Nurdan Sağol, "Kitap grubumuz ayda bir kitabı okuyup bir araya geliyoruz. ve birlikte yorumluyoruz. 22 kadından oluşuyor grubumuz arada sırada yazarlarımızı davet ediyoruz. Ortaya güzel söyleşiler çıkıyor. Sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaya karar verdik. Sosyal sorumluk duygusu ile bir şeyler yapmalıydık. İlk olarak burada bir araya geldik" dedi.

Beyazay Derneği Tokat Şube Başkanı Suna Aslan Köten ise, "Bugün burada farkındalık çalışması yapıyoruz. Tokat'ta kadınların oluşturduğu kitap okuma grubu ile görüşerek böyle bir proje hazırladık. Buraya gelen kitap dostu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Görme engelli öğrenciler ise etkinlik nedeni ile teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokatlı Kadınlar Görme Engelli Öğrencilere Kitap Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement