Tokat'ta Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tokat\'ta Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tokat merkeze bağlı Çat Beldesi'nde çıkan silahlı kavgada 24 yaşındaki Muhammet Yılmaz öldü, 22 yaşındaki kardeşi Şaban Yılmaz ise yaralandı.

01.04.2015 03:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat merkeze bağlı Çat Beldesi'nde çıkan silahlı kavgada 24 yaşındaki Muhammet Yılmaz öldü, 22 yaşındaki kardeşi Şaban Yılmaz ise yaralandı.

Silahlı kavga, akşam saatlerinde merkeze 30 kilometre uzaklıkta bulunan Çat Beldesinde yaşandı. Beldede yaşayan 17 yaşındaki A.B. ile Muhammet ve Şaban Yılmaz kardeşler çarşıda karşılaştı. A.B. ile Yılmaz kardeşler arasında nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Yaşanan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında A.B. yanında bulunan tabanca ile Yılmaz kardeşlere ateş açtı. Açılan ateşte iki kardeş vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Beldeye çağrılan ambulanslar ile Muhammet Yılmaz Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, kardeşi Şaban Yılmaz ise Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Muhammet Yılmaz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kardeşi Şaban Yılmaz'ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Yaşanan olay sonrası Yılmaz ailesinin yakınları hastaneye geldi. Muhammet Yılmaz'ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Olaydan sonra kaçan A.B. ise beldedeki evinde jandarma tarafından gözaltına alındı. A.B. daha sonra üzerine çelik yelek giydirilerek sağlık kontrolü için Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine getirildi. Yapılan sağlık kontrolünün ardından A.B., jandarma tarafından arka kapıdan çıkarıldı. Olay sonrası jandarma ekiplerinin beldede önlem alırken, soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • isimsiz: Gencecik insanlarmis oysaki biri mezara biri biri hapishaneye olacsk ismi nr tesadüfki turkiyenin elektirigi olmadigi gün planlı olmuş bi is bu ya ölen suclu yada cezaevinde olan en suclu sihanin sahipi ...allah yardimcilari olsn ailelerinine sabir vrsin 0 8 Yanıtla

Advertisement