Tokat AK Parti'de Aday Adayı Tanıtmı - Son Dakika
Yerel

Tokat AK Parti'de Aday Adayı Tanıtmı

Tokat AK Parti\'de Aday Adayı Tanıtmı

AK Parti'den Tokat Belediye Başkan aday adayı olan 13 kişi düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.
AK Parti il binasında düzenlenen tanıtım programında konuşma yapan AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, hizmete talip olmanın rekabette...

12.11.2013 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Tokat Belediye Başkan aday adayı olan 13 kişi düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.

AK Parti il binasında düzenlenen tanıtım programında konuşma yapan AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, hizmete talip olmanın rekabette ayrı bir renk olduğunu söyledi. Amaçlarını parti olarak hizmetkar olarak bir göreve talip olmak olduğunu ifade eden Başkan Eroğlu, cumartesi günü temayül çalışması yapılacağını söyledi. Temayül oylamasının partinin tek başına ele aldığı bir kriter olmadığını söyleyen Başkan Eroğlu, "Adaylık süreci ile ilgili nihayi sonucu merkez yoklaması ile yapıyoruz. Genel Merkezimizin Başbakanımızın alacağı karar. Bu kararı alırken birçok faktör var. Bunlardan biriside temayül. Ama tel başına bir kriter olmadığını ifade etmek istiyorum. Temayülde yaklaşık 603 kişinin oy kullanacak" dedi.

Başkan Eroğlu, seçim sürecinin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini ifade ederek, "Bu da bizleri memnun ediyor. Adaylarımıza teşekkür ediyorum. AK Parti bilinci bu olsa gerek. Temayülde de aynı kardeş hane bu süreci geçirmiş olacağız. Nasip bir kişiye olacak. Ondan sonrada burada bulunan tüm adaylarımız teşkilatlarımızla kenetlenerek en yüksek oyla belediyeyi almanın gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

Başkan Eroğlu'nun konuşmasının ardından başkan aday adayları kendilerini tanıttı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat AK Parti'de Aday Adayı Tanıtmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement