Toçoğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Toçoğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli Bölgesi muhtarlarıyla bir araya geldi.

29.07.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli Bölgesi muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bölge muhtarlarını makamında ağırlayan Toçoğlu, yaptığı konuşmada, Ferizli'ye bağlı 11 mahalleye Sapanca Gölü'nün suyunu ulaştırdıklarını ayrıca ilçeye 500 metreküplük içme suyu deposu ve 7,5 kilometrelik içme suyu hattı da kazandırdıklarını söyledi.

Toçoğlu, muhtarların kendileri için çözüm ortağı olduklarını ifade ederek, "Bu nedenle her geçen gün hizmet işbirliğimizi güçlendiriyoruz. Kısa bir süre önce kurumsal yapımıza dahil ettiğimiz Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık Hizmetleri Dairesi ile muhtarımızla daha güçlü bir iletişim kuruyoruz. SEMOS programı da bu anlamda önemli bir misyonu yerine getiriyor. Belediyemiz ve muhtarlarımız arasında bir köprü görevi görüyor" diye konuştu.

Büyükşehir belediyesinin hizmet elini tüm ilçelere ulaştırdıklarını dile getiren Toçoğlu, şunları söyledi:

"Yeni Büyükşehir Yasası ile Büyükşehir hizmet sınırlarına dahil olan Gevye, Ferizli, Pamukova, Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerimizde altyapı ve içme suyu arıtma tesisi çalışmalarına başladık. Karasu, Kaynarca ve Ferizli bölgelerimizde yaşanabilecek su yetmezliklerini de böylelikle ortadan kaldırmış olduk. Ferizli için hazırlıklarımızı henüz Büyükşehir'e bağlanmadan önce tamamlamıştık. Derhal çalışmaları başlattık. SASKİ'nin 270 Milyon değerinde yeni yatırımları da şehrimizle buluşacak. Böylelikle Sakarya'yı altyapıda sağlam, içme suyunda bol ve temiz imkanlarla buluşturmayı sürdüreceğiz."

Toplantıya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Toçoğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement